Register

A password will be e-mailed to you.

Tiež ste chceli byť profesionálnym futbalistom, hokejistom alebo iným -istom. Tiež vás lákala myšlienka byť v top forme, robiť šport, ktorý vás baví, mať autá, ženy, porušiť desatoro božích prikázaní deň po dni. Tiež ste chceli mať na bankovom účte, alebo aspoň v prasiatku 500€ bankovky násobené desiatkami? Tiež sa vám váš sen profesionálneho športovca nesplnil? nezúfajte, z prasiatka vytiahnite 19.95€, kúpte si lacnú webkameru, mikrofón, vytvorte si účet na Twitchi alebo Youtube Gamingu a všetko vyššie napísané, sa môže stať realitou. 

Naozaj vám stačí takto málo. Dobre, potrebujete príjemný výzor, zvučný hlas a pozitívnu energiu, ktorou zaujmete sledujúcich. Ideálne ak by ste boli žena s väčším dekoltom, no všetci vieme, že doména takýchto žien je skôr v Cosplayi, za návštevu stojí facebooková stránka VAMPTRESS LeeAnna Vamp a ak by vám to nestačilo ako dôkaz, navštívte tento linkPokiaľ teda nedisponujete tým, čo vidíte na týchto fotkách, ostáva vám vrátiť sa do reality a byť kreatívny a originálny.

Presne takto sa podarilo chlapíkovi, ktorý si vedie na Youtube účet pod menom CaptainSparklez vybudovať za 5 rokov to, čo sa mnohým z nás nepodarí vybudovať za celý život. Streamer, Youtube streamer, to je pomenovanie, meniace život mnohým ľudom, najmä teda tým zahraničným, avšak aj na slovenskej a českej scéne je mnoho ľudí, ktorým sa podarilo preraziť a získať tak určitý majetok, žiť si na vyššej nohe inak povedané.

Čím je CaptainSparklez výnimočný? V podstate tým, že na jeho konte Youtube účtu svieti číslo 8 810 475 odoberaťelov a ceľkové zhliadnutie kanála samotného sa vyšplahalo na číslo 1 912 333 473 videní. Tieto čísla znamenajú hneď dve veci. Do normálnej práce Kapitán nechodí a jeho bankový účet sa denne otriasa v dávkach niekoľko stoviek dolárov. Preto sa tento obľúbený streamer rozhodol pre kúpu luxusného apartmánu v celkovej hodnote 4,5 miliónov amerických dolárov. Pekné číslo čo poviete? Krajší je však samotný apartmán s rozlohou 390 metrov štvorcových. V apartmáne sú tri spálne, päť kúpelní, presklené terasy na každom z troch poschodí, nerezové barbecue, bazén, menší mini bar bazeník a ďalších zilión malých a veľkých drahých vecí.

Všetky detaily apartmánu si môžete pozrieť vo videu a fotkách pod článkom.

Video prehliadka apartmánom za 4.5 mil. dolárov

3txTg_SQTJuo

5Wpyeo2sSrus

6aKuvTAqRwWQ

8cac1b2XSWGX

611vJYLcQ7i0

dgoQM5jPRy2J

KdjFijUsSsme

mWwsHlzMT_SZ

oa0ZkJb8T5O9

sV6i5tmIToWL

Komentuj!