Register

A password will be e-mailed to you.

Necelé dva mesiace nás a vás hráčov delia od vydania sandboxovej pecky s názvom Just Cause 3. Pred mesiacom k nám zavítal Mad Max s jeho explozívnymi hrátkami v “Opus Magnuse” a.k.a “Vytunenom šrote”, v ktorom ste sa premávali pustatinami a snažili sa prežiť za každú cenu. Avalanche Studios dlho nespalo a ozýva sa vo forme nového videa z ich novej hry.

“Každá akcia prinesie strašnú reakciu, vďaka ktorej sa skupina odboja rozsype na prach, vždy sa tak v minulosti stalo a bude tomu aj teraz tak!”

Týmito slovami sa nepriateľský generál vyjadruje k vašej situácií, ako člena odboja, nesúceho meno Nico. Budete to mať ťažké. Tanky, vojaci, vrtulníky, výsadkári, ťažkoodenci, delostrelectvo, lietadlá, obrnené nákladiaky a celé základne nepriateľských jednotiek budú stáť vo vašej ceste. Podarí sa vám zastaviť okupáciu mesta Costa Del Porto alebo budete rozdrtený nepriateľom, ako to spomína sám veľký generál? O tom sa presvedčíte už 1. decembra, kedy je oficiálne naplánované vydanie pre Playstation 4, Xbox One a PC. Zatiaľ si však môžete pozrieť explozívne video plné, no, explózií…

4 výbušné minuty z Just Cause 3

Komentuj!