Register

A password will be e-mailed to you.

Hráči, hráčky a všetci čo ste hrania schopní a máte radi sci-fi strieľačky, alebo ešte lepšie, ste zarytými fanúšikmi Star Wars filmov, hier a celkovo tohto univerza, máme pre vás výbornú správu!

Totiž, dnes, 8.10.2015, začína otvorený BETA test, ktorého presný dátum štartu bol oznámený už 25. septembra a bližšie ste si o ňom mohli prečítať v našej novinke “Star Wars: Battlefront BETA test štartuje už o 12 dní!“.

Dnes je ten deň, kedy môžete vytasiť blástre a lajtsejbre a vžiť sa do kože vašej obľúbenej postavy. Či už sa rozhodnete hrať za Luka Skywalker, Darth Vadera, rádového stormtroopera, alebo rebeleského troopera, užijete si rozhodne kopu srandy.

V BETA teste budú dostupné tri herné módy na troch planétach o ktorých si môžete prečítať viac v novinke “Star Wars: Battlefront BETA test otvorený pre všetkých s tromi rôznymi módmi a mapami“.

Taktiež môžete začať pre-loadovať klienta, ktorého veľkosť je 10 GB, všetko čo potrebujete je ORIGIN klient a ORIGIN účet, obe si môžete stiahnúť a založiť na tomto linku.

Neostáva teda už nič iné, len počkať pár hodín a započať epické bitky v nových hviezdnych vojnách! Čakanie na začiatok BETA testu si môžete skrátiť pozretím tohto krátkeho videa.

Video z PC verzie Star Wars Battlefront BETA testu

Komentuj!