Register

A password will be e-mailed to you.

Ubisoft v týchto dňoch začína promovať novú hru, ktorú sa snažil pred jej samotným predstavením zahaliť rúškom tajomstva. Na svojom Youtube kanáli publikoval live video stream s názvom “Ubisoft Announcement – COMING SOON”.

Popisok videa hlása štručne: “Survival is timeless” (“Boj o prežitie je večný”). Snažia sa nám tým zjavne nažnačiť, že pôjde o novú, dávnovekú survival hru z ich dielne. Nástenné maľby praľudí, mamutov, šablozubých tigrov, jedna krátka animácia a v pozadí praveká kmeňová hudba. To je všetko čo sme sa mali dozvedieť, avšak…

Nie je to oficiálne, no toto marketingovo “premyslené” ohlásenie novej Ubisoft hry bolo neúmyselne odhalené na Twitter účte IGN Turkey. Podľa nich má ísť o nový Far Cry Primal! Žeby sa dočkáme nového Far Cry so survival prvkami a pravekou tématikou? Tweet samotný už je zmazaný a Twitter účet IGN Turkey pozastavený a neprístupný, avšak máme screenshot tejto správy aj s prvou spomenutou snímkou z Far Cry Primal:

CQlFps7UAAEEdZ3

                                      Popisok Tweetu: Prvé snímky z Far Cry Primal

 

Stále sa čaká na oficiálne potvrdenie od Ubisoftu. Pokiaľ sa informácia potvrdí, tak aj Far Cry naskočí na vlnu survival hier, čo bude úplna bomba! Veď kto by si nechcel zajazdiť holý na mamutovi a hádzať z neho kamene na nepriateľov?!

S pravekou tématikou by prišla aj nemalá zmena v charaktere Far Cry série. Krok týmto smerom je nečakaný, najmä po mega úspešnom Far Cry 4, keďže veľké zmeny sa zväčša robia iba ak sa nedarí. 🙂

Situáciu budeme naďalej sledovať a samozrejme informovať aj Vás, hráčov.

 

Komentuj!