Register

A password will be e-mailed to you.

Poliaci sú atypický národ. Veľa ľudí ich vidí ako šmelinárov, ktorí majú vlastný recept na hádam každú potravinu a na počkanie vám z vody, cukru, octu a esencie šéfkuchára spravia Red Bull alá originál. Avšak s tým rozdielom, že infekčné oddelenie v nemocnici bude vaším najbližším domovom počas následujúcich pár týždňov, prípadne dní, ak chytíte správneho šmelinára. Dosť už ale prupoviedok. Poliaci sú atypickí aj z dôvodu, že sa im podarilo vytvoriť jednu epickú hernú sériu, ktorou je Witcher 3 a o tej si dnes povieme zopár pekných noviniek.

Prvá novinka sa bude točiť okolo pripravovaného updatu, alebo patchu (vyberte si slovo, ktoré viac preferujete). Witcher 3 mal cirka dva mesiace po vydaní husté obdobie, pretože každý týždeň si autori pripravili nový sťahovateľný obsah. Raz to bol nový skin pre Geralta, potom zasa nový quest alebo zopár úchylných oblečkov pre Yennefer. Každopádne, bolo to od autorov nečakané a zároveň veľmi pozorné voči hráčom, vzhľadom na fakt, že takýto prístup sa dnes nenosí a dôležitejšie je pýtať si za každý kúsok nového obsahu od 5 eur vyššie.

Aktuálne sa číslovka pri patchoch pre Witchera 3 zastavila na numere 1.08 a ak by sme spočítali percentuálnu mieru obsahu v gigabajtoch, ktorý s týmito patchmi priletel, tak by sme sa zastavili niekde pri 10 až 20% veľkosti samotnej hry.

Nový patch, o ktorom sa na oficiálnom fóre hry zmienil Marcin Momot, by mal doraziť na všetky platformy niekedy v októbri a hlavná informácia, ktorá z jeho postu na fóre vzišla, je pozitívna najmä pre Playstation 4 hráčov, pretože podľa slov Momota je patch mohutný až gargantuálny a samotný výkon v hre by sa mal zlepšiť o poznanie. Samozrejme, bližšie informácie o patchi nemáme, no release notes budú vydané niekedy predtým, ako vyjde samotný patch a keď sa tak stane, budeme tu, aby sme vás informovali.

Druhá sviežejšia novinka sa týka prichádzajúcej expanzie Hearts of Stone, v ktorej Geralt zažije nové dobrodružstvá a zároveň aj tajomstvá. Dnes sa na Youtube objavila oficiálna hudobná téma pre túto expanziu a v podstate nemá zmysel viac o tejto veci písať, proste si vypočujte epické dielo od Marcina Przybyłowicza. The Witcher 3: Hearts of Stone vychádza 13. októbra.

 

Hlavná hudobná téma z prichádzajúcej expanzie Hearts of Stone

Komentuj!