Register

A password will be e-mailed to you.

Každoročné herné série sa podpisujú na hráčoch určitým úpadkom ich záujmu, pričom v podvedomí tejto komunity vytvárajú stereotyp a nevygumovateľnú šmuhu, ktorá sa tvorcom odpúšťa len veľmi ťažko. Série ako Assassin’s Creed, Need for Speed a v neposlednom rade Call of Duty, sú veľmi dobrý príkladom hier, ktoré by si mali dať pauzu od herného trhu na tri, štyri roky, pričom ich návrat by hráči uvítali omnoho viac, než generické iterácie s copy-paste obsahom, aké dostávame každý rok. Call of Duty Black Ops 3 je už za rohom a snaží sa náš opäť presvedčiť o opaku.

“We wanted a perfect future and fuck, we got it!” Nuž šuhaj, nepraj si ovcu, ktorú nevieš ostríhať a upliesť z vlny sveter. Aj takto by sa dali zhrnúť slová, ktoré vysloví jedna z hlavných postáv na začiatku príbehového videa. Vo videu môžeme hneď v prvých sekundách vidieť určité anarchistické prvky, naservírované v rýchlom hollywoodskom strihu. Náš hlavný vojak chcel byť brutálnou mašinou na zabíjanie a to sa mu aj podarilo.

V hlave má najnovšiu nano technológiu zvanú “Direct Neural Interface“, ktorá v spojení s mysľou, transformuje predtým obyčajného vojaka na terminátora nevnímajúceho bolesť, avšak stopercentne vnímajúceho počet zostávajúcich nábojov v jeho zásobníku. Náš terminátor spomína jeho bratov, ktorý sa stratili, no nikto nevie kam. Na vás teda bude zistiť viac a verte, že na tejto púti vyhrabete tajomstvá, ktoré už nebudete môcť vziať späť!

Okrem náčrtu samotného príbehu sa vo videu mihne pár lokalít, ako napríklad opustená výskumná základňa, horiace orientálne mesto, futuristické stíhačky prelietajúce púštnu oblasť a dokonca sa ku koncu ukáže aj akási zimná oblasť s tankom z druhej svetovej vojny, pričom pôjde pravdepodobne o flashback (spomienka).

Tak či onak, Black Ops 3 nebola zlá séria a z príbehového videa vyzerá nový diel celkom sľubne.

Call of Duty: Black Ops 3 vychádza 6. novembra na PS 3, Xbox 360, PS 4, Xbox One a PC. PS 3 a Xbox 360 hráči budú však ochudobený o príbehovú časť, ako sme vás už informovali v novinke “Call of Duty: Black Ops 3 nebude obsahovať kampaň pre Plystation 3 a Xbox 360“.

Video predstavujúce príbehovú časť Call of Duty: Black Ops 3

Komentuj!