Register

A password will be e-mailed to you.

Psieho chlpatého spoločníka z hry Fallout 4, pomenovaného poeticky “Dogmeat”, nebude možné zabiť a bude prakticky nesmrteľný. Túto informáciu Bethesda zverejnila už dávnejšie na E3, avšak vedeli ste, že bol vytvorený podľa skutočného psa?

Keďže vo Fallout 3 a Fallout New Vegas bývala smrť psa pre hráčov často dôvodom k načítaniu poslednej uloženej hry, ľudia v Bethesda sa rozhodli, že pes Dogmeat vo Fallout 4 bude nesmrteľný. V prípade, že sa úroveň jeho zdravia dostane pod určitú hranicu, psík sa schová a nebude ďalej bojovať, až pokým ho nevyliečite. Vývojári tým chceli dosiahnuť, aby ste mohli pohodlne s Dogmeatom spolupracovať počas celého priebehu hry a nemuseli sa o neho zbytočne strachovať. Toto bude platiť aj pre ostatných spoločníkov, pričom dostupných ich má byť  až 12. Samotný herný riaditeľ z Bethesda, Todd Howard. o tom v krátkosti hovoril v nasledovnom videu:

Podľa oficiálnej správy z Bethesda.net je Dogmeatova skutočná predloha nemecký ovčiak River, patriaci vedúcemu dizajnérovi menom Joel Burgess. Psík je tiež pravideľným návštevníkom ich vývojárskeho štúdia. Bethesda nám chce viac priblížiť premenu Rivera na Dogmeata. Zábery zo zákulisia spolupráce s Riverom nájdete vo videu nižšie:

Fallout-4-Dogmeat-is-River-in-real-life

 

Komentuj!