Register

A password will be e-mailed to you.

Drew Karpyshyn je človek s nemalým vplyvom na doterajšie aktivity štúdia Bioware. Už mnoho rokov dozadu, konkrétne pri hre Baldur’s Gate 2, zabezpečoval dizajn, tvorbu príbehu a dialógov. 

Rovnako sa podieľal aj na Knights of the Old RepublicMass Effect a Mass Effect 2, pričom sa zapájal aj v mnohých iných aktivitách štúdia. Z Bioware odišiel na začiatku roku 2012, krátko po vydaní MMO Star Wars: The Old Republic. Ale teraz je späť!

Karpyshyn cez víkend oznámil svoj návrat na jeho osobnom webe: “Od tohto týždňa pracujem znova pre Bioware! Pre tých, ktorí by nevedeli, tak s Bioware som strávil viac ako desaťročie, podieľajúc sa na známych hrách, pozitívne oceňovaných kritikmi aj fanúšikmi. Pred tromi rokmi som však zo štúdia odišiel, aby som sa mohol venovať písaniu svojich noviel zvaných Chaos Born. V čase, keď som trilógiu dokončil podľa plánu, som sa rozhodol pre návrat do Bioware. Pre tých, ktorí máte radi moje novely – nezúfajte, na písanie určite nezanevrem!”

Ako reakciu na špekulácie o dôvode jeho návratu reagoval, že určite nebude riešiť žiaden nový projekt: “Pred pár rokmi som prišiel do štúdia v Austine pracovať na Star Wars: The Old Republic, a na tom ani teraz neplánujem nič meniť.”

201131_orig_drewkarpyshyn

 

Zdroje: PCgamer, drewkarpyshyn.com

 

 

Komentuj!