Register

A password will be e-mailed to you.

Počet futbalových hier na PC platforme, by sa dal spočítať na prstoch jednej ruky. KONAMI má už po niekoľko rokov sériu, ktorá obsadzuje práve jeden z piatich prstov na našej pomyselnej ruke. Veľa hráčov sa po informácií, že nový diel tejto série zavíta aj na PC platformu potešilo. Teraz to však vyzerá tak, že sú hráči skôr rozzúrení a servítky si pred ústa neberú!

Ak ste si spojili dve a dve, v tomto prípade jedna a jedna, tak vám z toho vyšlo, že pravdepodobne hovoríme o sérií Pro Evolution Soccer. Tento rok, vyšiel pre viacero platforiem Pro Evolution Soccer 2016. Jednou z týchto platforiem bola aj “master-race” platforma, “Osobný počítač”. Hráči, ktorí hrajú na počítačoch, sú v mnoho prípadoch špecifickí a jedineční. Ak hráčovi, ktorí investoval do svojej vyšperkovanej mašinky 1500€ predhodíte zlý, velmí zlý konzoloidný port, tak reakcia, ktorú môžete od takéhoto hráča čakať, bude veľmi negatívneho charakteru, pričom vulgárne narážky niesu ničím výnimočným.

Vráťme sa však k hlavnej informácií. Na službe Steam, sa objavilo Demo hry Pro Evolution Soccer 2016, takže ak ste si hru nezakúpili z obavy, že by nemusela splniť vaše očakávania, tak si môžete hru teraz zdarma vyskúšať.

Predtým, ako začnete demo sťahovať, však môžete navštíviť na Steame časť nazvanú “Helpful customer reviews”. Stačí, ak si trošku skrolnete stránku s demom a hneď na vás vybafnú recenzie hráčov, ktorí boli natoľko trúfalí, že si demo stiahli.

Poďme sa bližšie pozrieť na tri názory uživateľov steamu.

Uživateľ Raven vyčíta hre Grafické spracovanie, brankárov, ktorých správanie je ževraj horšie, ako v predošlom diely. Góly spred pokutového územia sú na dennom poriadku, ak hráte za Neymara alebo Ronalda, pričom kritizuje aj online prvky hry, ako napríklad obrana, ktorá ževraj vôbec nefunguje.

b

Uživateľ gump103 zasa začína v jeho komentári celkom pozitívne a vraví, že hrateľnosť je celkom v pohode, no je to asi posledná hra z tejto série, ktorú si za posledných 20 rokov kúpi. Kritizuje zavádzajúci popis PC verzie hry, ktorý je idnetický s PS4/Xbox One verziou hry, no ak si hru na PC zahráte, tak vám bude pripomínať skôr minulo generačnú Xbox 360 verziu hry. Grafické spracovanie je podľa tohto uživateľa na  zlej úrovni, pričom dôraz na detaily kladený nebol tiež.

c

Nakoniec tu máme uživateľa SkuLL, priamo zo Slovenska, no a komentár si môžete prečítať sami.

d

 

Ak ste teda dostatočne odvážny a chcete si spraviť vlastný názor, demo si môžete stiahnuť zo Steamu.

Komentuj!