Register

A password will be e-mailed to you.

Pokiaľ ste vyznávačom hrania na hernej konzoli Xbox One, máme pre vás výbornú správu ohľadom prichádzajúceho Elite ovladača. 

Už v polke júna tohto roku k nám priletela z americkej E3 informácia o novom ovladači pre konzolu Xbox One, o ktorom si môžete prečítať viac v článku “Xbox One Elite Controller: drahá, zato vyšperkovaná hračka“. Tento ovládač, nazvaný “skromne” s prívlastkom “Elite”, bude podľa tvrdenia Microsoftu spájať roky vedomostí a vývoja v ovladačovej sfére. Elite je určený pre najzarytejších hráčov, ktorí požadujú dokonalú odozvu, nadštandardné funkcie a prémiový feeling pri hraní. Cena ovládača bude rovnako elitná. Štartovacia cena je nastavená na 149.99$, takže ak nie ste zárobkovo činní, a.k.a. váš mesačný príjem nepresahuje hodnotu piatich obedových menu, Elite ovládač môže byť ideálnym darčekom od ježiška.

65bb58bc-4403-40cf-90b6-ec42c3a893f6

Okrem samotného ovládača pripravuje Microsoft aj Xbox One Elite Bundle. Elitný Bundle s 1TB hybridným SSHD diskom, spolu s Xbox One Controller-om, bude dostupný od 3. novembra za doporučenú cenu 499.99$. O tomto bundli si môžete viac prečítať  v článku “Microsoft odhalil Xbox One Elite bundle a lunar white wireless ovládač“.

Ak teda máte záujem iba o samotný Elite ovládač, môžete sa tešiť už 27. októbra, pričom ovládač bude dostupný pravdepodobne najskôr pre Americký región a neskôr sa dostane aj do Európy.

27. október je zároveň dňom, kedy prichádza dlho očakávaná hra Halo 5: Guardians, ktorá sa predstavila v perfektnom cinematickom videu.

 

 

Komentuj!