Register

A password will be e-mailed to you.

Tento týždeň sa ma chopila nostalgia, a preto som si stiahol všetky tri Matrixy a… no pozrel som si ich, čo iné by som s nimi asi robil. Trošku som sa potom zasníval. Veď si to len predstavte, zarazíš si tyčku do temena a všetko je na dosah ruky. Super parties, krásavica v červených šatách, dokonca aj skákať po strechách si môžeš ako sa ti zachce. Len ten háčik s tým, že keď umrieš tam, zomrieš aj tu ma dosť trápil. Ja si však myslím, že by určite spravili DLCčko, ktoré by to povoľovalo, no iba preto, aby vytiahli cash z peňaženiek. To nás prináša ku každotýždňovej téme, ktoré hry budú tými rukami, čo ťahajú goldy z bankového konta tento krát? 

Vo Valve pravdepodobne panuje nejaká epidémia z klasického holywood filmu. Inak si totiž nedokážem vysvetliť úkaz – štyri týždne akcia na štyri rôzne zombie hry. Nech im zožral mozog ktokoľvek, ak si fanúšik daného žánru, je ti to asi fuk. Jediné čo by ťa malo zaujímať, že tento víkend sa zombíci ZADARMO zabíjajú v dovolenkovej destinácii, na fajn tropickom ostrove. A ak by si to náhodou zvládol, tak si na veľkom omyle, pretože zadarmo je aj MOBA pokračovanie.

Na Nahnevaného Maxíka sme nedávno vydali článok s hodnotením, tak sme si povedali, že na Steame vám k tomu vybavíme nejaké promo od vydavateľa na ďalšie tituly. Just kidding, je to úplná náhoda, nič to však nemení na fakte, že Warner Bros. tento víkend ponúka v príjemných zľavách všetkých troch Batmanov. Mimo to sa môžete s kamarátmi pozabíjať v pokračovaní klasiky Mortal Kombat X alebo je tu aj low-cost verzia pre klasikov. Fanúšikovia prsteňov si prídu tiež na svoje, pretože Middle-earth: Shadow of Mordor ponúka výhodné financovanie na tretinky, kde tretinu zaplatíte teraz a ostávajúce dve tretiny už nikdy.

wbsale

Extra pozornosť z tejto celoštúdiovej akcie by som však venoval úplne nenápadnej hre. Bastion má na Steame 15,8 tisíca hodnotení a z toho je 97% pozitívnych, čo ju v rubrike specials radí na prvé miesto, v už aj tak tuhej konkurencii, ktorú sme si predstavili vyššie. K tomu je hra ovenčená oceneniami ako E3 2011 best downloadable game,  Slovak Gold, GameSpot game of the year (narrative category), Oficiálny Xbox magazín dal ocenenie za soundtrack a tak ďalej. Na prvý pohľad ide o klasickú plošinovku-hopsačku, avšak zdanie klame… Skús a uvidíš! Plus ťa to bude stáť menej ako drink, čo si včera objednal tej blondínke na party a hneď ako ho dostala, sa ti otočila chrbtom.

O mesiac a pol tu máme vydanie Call of Duty: Black Ops III, a preto Activision pristúpilo na klasický marketingový krok (ktorý ak čítate našu weekly rubriku, už máte dávno pod palcom). Zlacnelo všetky predchádzajúce diely. Takže je to úplne na tebe. Je libo klasiku z druhej svetovej vojny? Alebo by si radšej bojoval proti Rusom v blízkej budúcnosti? A možno iba žiješ naplno dneškom a čo príde, necháš na osud? Ozaj, úplne dolu je potom ZNOVU zombie pack. Naozaj by mal niekto vo Valve prešetriť túto Zombie situáciu.

Ak nie prešetriť, určite vyšetriť by sa mali dať tvorcovia hry Postal 2. Do nášho rebríčku absurdných zákazov hier na svete sa táto hra nedostala len kvôli tomu, že vlastne ten zákaz v Nemecku, Malajzii, Novom Zélande a Švédsku nie je až tak veľmi absurdný. Hra promuje zabíjanie úplne nevinných civilistov, ideálne poliatím benzínom a zapálením, a ich následné hasenie vlastnými tekutinami (hlavne nie proti vetru, chalani). Extrém v plnom slova zmysle, len pre silné žalúdky!

 photo POSTAL2logoenhancedwhite.jpg

Dlho sme tu nemali nejaké závody, čo poviete? Napravím, hneď dvakrát!  Pre motorkárov tu je najnovšia paráda MotoGP15, a ak by som ešte stále nehral ten DirT Rally, tak to už mám dávno v košíku. Najnovšie žihadlá s božským Kájom Valentinom, ktorý túto sezónu našiel svoju mladosť spolu s Moto 2 a Moto 3 chalaniskami, čo mu budú o rok-dva dýchať na chrbát. Ak preferuješ štyri kolesá, tak tu mám pre teba GRID 2. Hra ovenčená oceneniami a multiplayerom, ktorý ťa skratka nepustí! Trate, krajinky, staré autá, prototypy, superšporty, to všetko tu je a čaká na teba!

Uplay nás tento víkend pripravuje na dlhé jesenné a zimné večery skvelou zľavou na Heroes of Might and Magic 6 Gold Edition. Skvelá alternatíva k stolným hrám ako Investor, Dostihy a Sázky alebo Monopoly. Nič nie je zábavnejšie ako ničiť hrady kamarátov.

Origin dal v stredu do On the House sekcie Red Alert 2. Bol som v práci, tak si vravím, že až prídem domov, tak si to kliknem a stiahnem, ale… Chlapci z EA nečakali aký ošiaľ to vyvolá. Dovtedy ako som sa vrátil domov, boli stránky Originu preťažené a po kliknutí na sekciu On the House, sa zobrazil error  “404 Not Found”. Po hodine tam dali aspoň oznam, že hra mala takú žiadanosť, ktorá jednoducho vyradila servery. Namiesto toho narýchlo ponúkli Theme Hospital. Ten už však mám, tak som začal skoro plakať, pri myšlienke, že Red Alert 2 tam už nebude. Buďte však pokojní, už to súdruhovia opravili a preto šup, šup sťahovať. Je tam aj datadisk Yuri’s Revenge!

O Humble Bundle sme už písali včera. Mám jedného kamoša, ktorý je Total War hrami tak posadnutý, že keď som mu poslal túto novinku, tak slintal cez facebook chat tak, že sa mi až orosil monitor a pod repráky som musel dať servítku. Ak patríte do rovnakej kategórie (alebo aj menej ortodoxnej), tak prajem veľa zábavy pri vojnovom ťažení!

Komentuj!