Register

A password will be e-mailed to you.

Sony sa tento rok opäť, ako tomu bolo aj po predošlé roky, predstavilo na Tokyo Games Show, čo je vlastne taká odroda americkej E3, alebo európskeho Gamescomu, avšak smerovaná pre trochu inú sortu hráčov. Okrem samotnej prítomnosti na tejto veľkej show, Sony predstavilo pár noviniek pre priaznivcov konzole Playstation 4.

Vlastníte konzolu Playstation 4, či už bielu alebo čiernu a nedávno ste si zariadili vašu obývačku alebo detskú izbu do modernejšieho štýlu plného farieb a krikľavých prvkov? Hlavný dizajnér v Sony vám tým pádom čítal myseľ a pre vás to znamená jediné, vaša Playstation už nebude naďalej gíčovitým doplnkom, ale štýlovým high tech zariadením a dizajnovým doplnkom v jednom.

Prvé do rodiny pribudnú nové “face-platy”, čo sú v podstate vymenitelné plastové kryty, ktoré sa nasadzujú z hornej strany konzole Playstation. Sony sa pochlapilo a pridáva do ponuky hneď niekoľko farebných odtieňov, takže ak máte radi pestré farby, rozhodne si vyberiete.

dualshocks

Druhou novinkou budú štyri nové ovládače. Teda, tieto ovladače nebudú v ničom nové, okrem farebného prevedenia, no podobnú marketingovú hru hrá aj Microsoft, tak prečo by Sony nemôhlo tiež, no nie? Na výber budete mať zo Zlatej, Striebornej, Ocelovo Šedej a Kryštálovej farby. Prvé dva vymenované dorazia aj na Európsky trh a pri Šedom a Kryštálovom, to zatiaľ potvrdené nie je. Ak by aj tieto dve farby na náš trh neprišli, stránky ako Amazon vám jeden z ovladačov určite zabezpečia.

Cenovka nových face-platov je nastavená na cca 20$, pričom nové ovládače cenovku, ani dátum vydania nemajú.

Pozrite si teda ešte na záver video predstavujúce nové face-platy.

Komentuj!