Register

A password will be e-mailed to you.

Namiesto deklarovaného novembra 2015 sa dátum vydania PC verzie bohužial o pár mesiacov posúva. 

Ak ste zvedaví na dôvod odkladu, vývojár z Ghost games, štúdia zodpovedného za reboot série Need for Speed, poskytol nasledujúce vyjadrenie: “Časť dôvodu zahŕňa vypočutie našej PC komunity v tom, že odomknutý frame rate na Need for Speed ​​je pre nich obrovskou prioritou. Aby sme túto úlohu stihli, rozhodli sme sa presunúť dátum vydania PC verzie na jar 2016. Dátumy vydania verzií pre PlayStation 4 a Xbox One ostávajú rovnaké – 3. novembra 2015 v Severnej Amerike a 5. novembra na celom svete.”

“Toto rozhodnutie nám dáva čas potrebný na zlepšovanie vizuálu, ktorý sme schopní na PC platforme dosiahnuť. Do PC verzie zahrnieme aj aktualizácie obsahu, ktoré budú práve na jar budúceho roka dostupné na konzolách,” doplnil.

need

Ďalšou zaujímavosťou je, že EA predvčerom vo svojich FAQs dala jasne najavo, že v hre určite nebude možnosť dokupovania obsahu cez mikrotransakcie. EA chce doplnkový obsah poskytovať hráčom zdarma a spoločnosť nemá v pláne poskytnúť žiadne platené DLC. Novinkou v NFS sérii je fakt, že na hranie bude potreba byť po celý čas online, aj keď si chcete sami zajazdiť v uliciach.

Všetky novinky zo somhráč.sk o prichádzajúcom Need For Speed nájdete po kliknutí na tento odkaz.

PCčkári, bohužial, chce to trpezlivosť. Sme v tom s vami. Pozrite si oficiálny trailer NFS pre Gamescom a zostaňte naladení!

Zdroj: Needforspeed.com

 

 

Komentuj!