Register

A password will be e-mailed to you.

Závodná hra Driveclub, vydaná exkluzívne pre Playstation 4, sa blíži ku svojmu prvému výročiu vydania. Vývojári z Evolution Studios si pri tejto príležitosti pripravili prekvapenie pre hráčov – každý týždeň až do Vianoc bude sprístupnená nová trať pre Sprint mode!

Začína to už dnešným dňom, konkrétne novo dostupnými traťami Nilgiri Hills (India) a Taapaca (Chile). Vyhliadkovú jazdu po oboch tratiach si môžete pozrieť vo videu nižšie.

Ak by sa vám to zdalo málo, kluci z Evolution Studios oznámili prípravy veľkej aktualizácie hry Driveclub, ktorá bude dostupná v októbri tohto roku. Zatiaľ nešpecifikovali, akých noviniek a fixov sa v aktualizácii dočkáme, no už predčasom prehlásili, že v budúcnosti plánujú riešiť rozšírenie úrovní obtiažnosti, komunitné prvky a vychytávky Drift módu.

Prispôsobiteľné lobbies pre multiplayer budú zverejnené približne v rovnakom čase, nezávisle na spomínanej aktualizácii.

Napriek pôrodným bolestiam tesne po vypustení hry Driveclub, kedy prevažovali obrovské problémy so servermi, sa podarilo predať už viac ako 2 milióný kópií. Evolution Studios sa netají tým, že s hrou majú počas roka 2016 nemalé plány a vraj sa môžeme začať tešiť aj na jedno obrovské prekvapenie.

driveclub-30347-1920x1080

driveclub-30403-1920x1080

driveclub-25560-1920x1080

 

 

Komentuj!