Register

A password will be e-mailed to you.

Bungie vydalo minulý rok o takomto čase svoju dlho očakávanú hru Destiny. Dnešným dňom je však Destiny presne o rok staršie a hráči už sú pravdepodobne hladní po novom obsahu. Bungie to dobre vie a preto nám naservírovalo cinematické video, ktoré predstavuje hlavnú zápornú postavu, takzvaného “The Taken Kinga”, ktorý si berie všetko, čo mu príde pod ruku. A to myslím doslova!

V cinematickom videu, ktoré je zlepené z útržkov predrenderovaných filmečkov zo samotného rozšírenia The Taken King môžeme vidieť vzostup samotného Oryxa, čo je mimochodom oficiálne meno pre hlavného záporaká. Oryx je predstaviteľom rasy “Hive”, čo je prastará civilizácia, alebo teda skôr rasa, ktorá bojovala proti ľuďom na konci ich zlatej éry.

Oryxová motivácia bude pravdepodobne zničenie všetkého, čo aspoň trošku pripomína Guardianov, ktorí mu zabili syna Crota. Pomocou prastarej sily “The Darkness“, zotročil rasy Fallen, Hive, Vex, a Cabal a zostavil tak armádu nazvanú poeticky a jednoducho “Taken“.

Bude teda iba na vás, strážcoch, či dovolíte Oryxovi zotročiť celú slnečnú sústavu, alebo ho pošlete do najchladnejších a najtemnejších kútov galaxie.

 

Oficiálne cinematické video predstavujúce hlavného záporáka

 

Destiny: The Taken King vychádza 15. septembra pre PS3, PS4, Xbox 360, and Xbox One.

 

Zdroj: VG247, Vlastný.

Komentuj!