Register

A password will be e-mailed to you.

Fallout 4 sa nezávratne blíži a vývojoví tím v Bethesde sa raduje a raduje sa náležito, vzhľadom na úspešnosť tretieho dielu, ktorý ešte v roku 2008 predal 4.7 milióna kópií na viacerých platformách, pričom hodnotenia samotnej hry sa pohybovali niekde v rozmedzí 85-100%.

Bethesda teda začína dumať nad budúcnosťou Falloutu 4 a čo všetko by chceli povedzme hráči vidieť v pravidelných updatoch a samozrejme, časom aj v spoplatnenom obsahu.

Na oficiálnom blogu to chlapci rozdelili do pár bodov.

Prvým z nich sú spomenuté pravidelné updaty, ktoré budete samozrejme dostávať zdarma a tieto updaty budú opravovať chyby v hre a mali by prinášať aj nový obsah, samozrejme v malom množstve. Pre porovnanie, The Elder Scrolls V: Skyrim v takýchto pravidelných updatoch dostal vylepšenia, ako napríklad boje na koňoch, legendary mód, kameru zabitia (kill cam) a rôzne grafické vylepšenia.

f4-seasonpass-440

Druhým bodom chce Bethesda pokryť nástroje pre vytváranie módov. Konkrétne je pre Bethesdu doslova kľúčové, aby ste v ich hrách mali nespútanú voľnosť a tak, ako to bolo aj pri spomenutom Skyrime, dostane Fallout 4 nástroje na módovanie samotnej hry. Prvá platforma ktorá tieto nástroje dostane bude PC platforma. Takže ak ste kreatívne ladení a kúpite si PC verziu hry, už začiatkom budúceho roka sa môžete tešiť. Bethesda ešte dodáva, že tieto nástroje sú identické stými, ktoré sami používajú, takže sa budú dať naozaj vytvárať parádne veci. Xbox One a Playstation 4 obdrží módovacie nástroje neskôr v roku 2016.

Posledným bodom je sťahovateľný, spoplatnený obsah. V podstate to nie je pri Bethesde nič výnimočné, kedže aj sami v správe na ich blogu priznávajú, že už v minulosti vytvorili veľké množstvo obsahu, za ktorý ste si museli dodatočne zaplatiť.  Samotný Fallout 3 za celú krivku svojho života dostal 5 sťahovateľných rozšírení.

CreationKit-440

Chlapci z Bethesdy si od vás tentoraz vypýtajú 30 $ za Season Pass, tzn. predplatený obsah. Možno je však trošku na škodu, že ani Bethesda ešte nevie, čo dostanete za vaše peniaze. Vyjadrili sa totiž tak, že ešte len teraz dokončujú základný Fallout 4 a pomaličky sa pozerajú po obsahu, na ktorom by začali pracovať, takže to môžete brať zatiaľ s rezervou a počkať si pár mesiacov po vydaní, na konkrétnejšie detaily k Season Passu.

To je všetko, čo nám Bethesda chcela povedať, takže teraz sa už len pripravte na desiatky stratených hodín vo vylepšenom Wastelands!

Fallout 4 vychádza 10. novembra.

 

Zdroj: Vlastný.

Komentuj!