Register

A password will be e-mailed to you.

Felix “PewDiePie” Kjellberg sa stal prvým YouTube užívateľom s viac ako 10 miliardami vzhliadnutí na svojom kanáli!

Kjellberg oznámil pokorený míľnik 6. septembra na Twitteri. Nazbierať neskutočných 10 miliárd vzhliadnutí mu trvalo pomerne krátku dobu, keďže svoj hlavný kanál založil iba pred 6 rokmi. V decembri 2012 podpísal spoluprácu s tvorcami online video obsahu Maker Studios, ktorí boli odkúpení spoločnosťou Disney. Jeho kanál má v súčasnej dobe už viac ako 39 miliónov odoberateľov.

Ako sa PewDiePie v minulosti vyjadril, jeho popularita na YouTube je trochu znepokojujúca. “Momentálne som stredobodom celého Youtube, čo mi prináša žiaru reflektorov, ale na druhej strane aj množstvo otázok ako: Prečo je taký úspešný? Oveľa radšej by som mal iba 5 miliónov odoberateľov.”

maxresdefault (1)

O výške jeho zárobkov (Youtube Money!) sme vás informovali nedávno v tomto článku. V súčasnosti pri otázkach o jeho postoju k peniazom odpovedá: “Peniaze sú témou, ktorej sa snažím zámerne vyhábať už 6 rokov čo robím videá. Jednoducho mám pociť, že pre ľudí to nie je dôležité. Jediné čo chcem je produkovať zábavné videá.”

“Vždy, keď debata príde k tomu, koľko som zarobil v určitom roku, ľudia ostanú doslova v šoku. Veľa ľudí kvôli tomu aj dotknutých a nahnevaných. Myslia si, že je to nefér, že iba sedím na zadku a kričím do kamery, čo aj je pravda, avšak za mojím úspechom sa toho skrýva omnoho viac.”

PewDiePie sa najviac preslávil svojimi Let´s play videami, avšak často organizuje aj charitatívne akcie. V júni 2014 napríklad zozbieral 630 000 amerických dolárov pre deti z charity Save the Children.

Komentuj!