Register

A password will be e-mailed to you.

KONAMI, vydavateľ hry Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain, sa dnes vyjadrilo na ich oficiálnej stránke, určenej pre región Spojeného kráľovstva o chybe, ktorá môže zapričiniť, že vaše ťažko vydreté hodiny v spoločnosti vojaka BIG BOSS-a a.k.a Punished Venom Snake-a, môžu skončiť vyhodením konzole s najvyšieho možného poschodia, prípadne by si to môhla odniesť sádrokartónova stena. Možno by ste si tak spravili sociálne okienko k susedom. 

 

Poďme však k oficiálnemu vyjadreniu od KONAMI UK v ktorom sa KONAMI vyjadrilo k chybe, ktorá môže poškodiť vaše uložené pozície.

Ide konkrétne o kombináciu dvoch misií. Táto chyba ovplyňuje misie s označením Mission 29 a 42. Ak tieto misie začnete hrať s podporou parťáka Quiet, tak sa môže stať, že sa vám uložené pozície nenávratne poškodia.

KONAMI preto odporúča, aby ste si vybrali buď iného partnera do týchto misií, alebo ich odohrali bez pomoci.

Táto chyba sa nachádza v každej jednej verzií Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain, tzn. Xbox 360, Xbox One, Playstation 3, Playstation 4 a PC.

KONAMI sa samozrejme ospravedlňuje za túto chybu a za prípadné vzniknuté problémy spojené s touto chybou a prisľúbilo svižné odstránenie tejto chyby a informovanie hráčov.

Problém s poškodením uložených pozícií budeme sledovať a poskytneme vám viac informácií, keď sa KONAMI k danej veci vyjadrí.

 

Zdroj: Vlastný.

Komentuj!