Register

A password will be e-mailed to you.

Act of Aggression vychádza k dnešnému dňu a vy sa môžete zapojiť do virtuálneho boja a ovládnúť jednu z troch frakcií v tejto vojenskej stratégií.

“Zlatý vek real-time stratégií je späť”. 

Týmito slovami sa prezentuje video, ktoré nám vývojový tím Eugen Systems prináša k vydaniu ich najnovšej hry. Možno trošku prisilné slová, no recenzia na stránke PCGamer obdržala celkom úctyhodných 70%, takže rozhodne nepôjde o najhoršiu stratégiu posledných rokov, hrateľná bude rozhodne a na zabitie pár hodiniek týždenne určite postačí.

Ak ste niekedy hrávali sériu Command&Conquer, najmä s podtitulom “Generals”, tak je táto hra pre vás ako stvorená, pretože sa odohráva v relatívne blízkej budúcnosti a jednotky ktoré budete ovládať, sú v podstate identické stými, ktoré dnešná doba ponúka.

Hrať môžete za tri frakcie. US Army, Chimeru a The Cartel. Každá z týchto frakcií ponúkne unikátne jednotky a rôzne špeciálne sily, ktoré budete môcť využiť voči vášmu nepriateľovi taktickým spôsobom.

 

Act of Agression video k vydaniu hry

 

Zdroj: PCGamer.

Komentuj!

O autorovi

Majo je gamer od dôb Half-Life 1. Spomína na časy, kedy sedel s kamarátom pri 56 kbit/s DIAL-UP modeme a sledoval, ako sa obrázok riadkovo streamuje na zobrazovacie zariadenie a.k.a CRT-Monitor. V dnešnej dobe sa hraniu venuje len okrajovo. Po rokoch drtenia možného a nemožného, ho už len máloktorá hra osloví a pojme jeho pozornosť. Novinky zo sveta hier a technológií však naďalej žerie dňom čo dňom a verí, že sa jeho old-school-gaming-times reinkarnujú v novodobej podobizni niektorej z prichádzajúcich hier.

Súvisiace príspevky