Register

A password will be e-mailed to you.

Peniaze očividne nie sú všetko. Toto tvrdenie bude platiť v novej hre Need for Speed, ktorú môžeme brať ako reštart tejto slávnej série. Rovnako dôležitá bude REPutácia. V spodnej časti článku poodhalíme aj čo-to zo soundtracku ku hre.

Reputácia, alebo skrátene, tak ako to nazýva dievča v trailery – “REP”, bude potrebná aby ste v hre upútali pozornosť automobilových celebrít ako sú Magnus Walker alebo Risky Devil. Dostatočná úroveň reputácie bude odomykať aj nové závody a autá.

Speed, Style, Build, Crew, Outlaw. Týchto 5 rozličných atribútov reputácie budete môcť nezávisle vylepšovať rôznymi činnosťamí. Napríklad, účasť v drift závodoch prinesie plusové body v rebríčku Style, zatiaľčo nový motor a turbo vám zdvihne Build reputáciu. Pokiaľ si dáte šialene rýchlu jazdu mestom s vašou posádkou, zákruty budete rezať šmykom, auto budete mať poriadne vytunené, pôjdu po vás policajti a vy sa im stratíte, body reputácie získave do všetkých piatich rebríčkov.

V neposlednom rade, ak vás navnadila hudba z traileru rovnako ako nás, v novom Need For Speed môžeme očakávať skladby, akými sú napríklad The Chemical Brothers – Go (ft. Q-Tip), Major Lazer – Night Riders, Aero Chord – Surface a mnoho ďalších.

O novom NFS sme vás informovali už niekoľko krát. Pre uistenie, že vám neuniklo nič podstatné, tu nájdete súhrn všetkých článkov o novom diely tejto legendárnej série.

Nový, dlho očakávaný, fanúšikmi vymodlený Need For Speed vychádza 4. novembra. Držte si klobouky!

need-speed-2015

 

 

 

Komentuj!