Register

A password will be e-mailed to you.

A je to tu! Fanúšikovia hernej série Halo, dočkali ste sa!

Major Nelson a.k.a Larry Hryb a.k.a Director of Programming for Xbox Live, čo sa dá preložiť ako ten, čo sa stará o Xbox Live vo všetkých možných smeroch, už včera lákal na svojom Twitter účte, že Halo 5 prichádza a predstaví sa nám v detailnom a epickom videu, ktoré sa dnes konečne dostalo na svetlo sveta.

“Fire team Osiris”, týmito slovami sa začína cinematické video v ktorom sledujeme práve jednotku Osiris, ktorá by mala vyslobodiť doktorku Catherine Halsey, nachádzajúcu sa v Kamčatských horách, kde je zadržiavaná v politickej väzbe. Záchranná misia by mala vniesť svetlo do piatich útokov na ľudské kolónie, pričom boli tieto kolónie zničené a práve doktorka Halsey, by mala vedieť, čo sa stalo. Naši hrdinovia s Osiris tímu sa po krátkom briefingu presunú do spomínaných hôr, kde sa začne odohrávať akčná plejáda epických výbuchov, strieľania mimozemských mozgovní a v podstate by sa dalo povedať, že sa naši hrdinovia sánkujú z hory na nižšie položené miesta. Len namiesto saní, im v tom dopomáha ich futuristická výzbroj.

2b8cde6e-38ae-411d-b95c-8bea0a3ca758

Xbox One Limited Edition Halo 5: Guardian Bundle

Ak by ste chceli posunúť zážitok z hrania novej Halo hry na maximum, môžete si predobjednať špeciálny Xbox One Limited Edition Halo 5: Guardian Bundle za 499.99$.

 

Halo 5: Guardians cinematické video

 

Halo 5: Guardians vychádza exkluzívne na Xbox One 27. októbra.

 

Zdroj: Vlastný.

Komentuj!