Register

A password will be e-mailed to you.

Podľa tvrdení režiséra filmu Warcraft, Duncana Jonesa, je snímok už takmer hotový, no na vydanie si budeme musieť počkať až do júna budúceho roka. Internetom sa aktuálne poneviera neznáma, 40 sekúnd trvajúca nahrávka ukážky tohto veľkofilmu. 

Doposiaľ sme mali možnosť vidieť iba obrázky a interaktívnu ukážku Skies of Azeroth, o ktorej sme vás informovali v tomto článku. Prvý oficiálny trailer epického 3D filmu zo sveta Warcraft výjde v novembri, no už teraz si môžete pozrieť kúsok evidentne leaknutého materiálu.

Uniknutú ukážku si môžete pozrieť tu!

Video je zrnité a o jeho pôvode veľa nevieme, no zrejme sa bude jednať o časť z nevydaného traileru. Zábery vyzerajú veľkolepo a nákladne – presne to od Warcraft filmu očakávame. Ukážka poodkýva prostredie filmu a zobrazuje niektoré z hlavných postáv.

Bojujúc za Alianciu sa predstavia herci Dominic Cooper (Llane Wrynn), Travis Fimmel (Anduin Lothar), Ben Foster (Medivh), Ben Schnetzer (Khadgar) a Ruth Negga (Lady Taria). Na strane Hordy uvidíme mená ako Clancy Brown (Blackhand), Toby Kebbel (Durotar), Daniel Wu (Gul’dan).

warcraft-movie

Zdroj: Gamespot

 

 

 

Komentuj!