Register

A password will be e-mailed to you.

Pokiaľ ste už vašu originálku Battlefieldu 4 zahodili do poličky, sadol vám na ňu prach a pavúci si z plastovej krabičky urobili svoje vlastné bojisko, je možno na čase, aby ste zakročili, krabičku vytiahli, pavúkov poslali cez hranice preč a ako je to dnes v moderné, nasali tieto nové informácie o prichádzajúcom rozšírení “Night Operations” a “Summer patchi“.

Nový sťahovateľný obsah, inak nazvaný ako DLC, výjde v rozmedzí 1 až 8. septembra.

bf 4

Zavod: Graveyard Shift mapa

DLC bude obsahovať upravenú mapu Zavodu 311, premenovanú na “Zavod: Graveyard Shift”, ktorá bude ponorená do temných odtieňov, pričom nočné videnie na očiach, svetlice, a v neposlednom rade taktické svetlo na vašej zbrani bude vaším najlepším kamarátom.

Mapu Zavod: Graveyard Shift si budete môcť vychutnať v herných módoch: Conquest, Rush, Obliteration, Team Death Match, Domination a Gun Master. Zvažované boli aj ďalšie mapy – Golmud Railway a Siege of Shanghai, no či sa tieto mapy objavia v DLC v nočnom prevedení sa nevie. V DLC by sa mala objaviť aj nová komunitná “Jungle mapa”, ktorá zatiaľ nemá oficiálne meno.

Okrem DLC “Night Operations” vychádza 1. septembra aj nový patch označený umeleckým názvom “Summer patch”.

Taktický pohľad na komunitnú "Jungle Mapu"

Taktický pohľad na komunitnú “Jungle Mapu”

 

Tento patch prinesie staro-novú mapu Dragon Valley, ktorá po prvý raz uzrela svetlo sveta v hre Battlefield 2.

Taktiež pribudnú Nové 60 a 144Hz servery, ktoré by mali vylepšiť výslednú odozvu pri strieľaní, takže už sa vám nestane, že vystrelíte na nepriateľa, on na vás, vy sa skryjete za roh a vás zabije zlá odozva, aj keď ste boli už minimálne dve sekundy skrytý za budovou. Ak teda máte priemerné FPS v Battlefield 4 niekde medzi 65-82 FPS, klient teda hra na vašej klientskej strane zaznamená reakcie aj v týchto limitoch a 65 až 82 krát za sekundu pošle tieto dáta na server. Vy to pocítite na výslednom zobrazení toho, čo sa deje na vašom monitore v reálnom čase. Do teraz bol v Battlefield 4 limit nastavený na 30Hz čo sa týka klientskej strany, takže by ste reálne mali v hre cítiť po “Summer patchi” mnohonásobne zvýšenú reakčnú odozvu pri strieľaní.

Night Operations DLC vychádza pre PC, XBox 360, Xbox One, PS 3 a PS 4 celosvetovo, okrem Európy 1. septembra. Pre Európu vychádza 8. septembra.

Summer Patch vychádza pre všetky kúty sveta 1. septembra.

 

UPDATE: 12:56

Vyzerá to tak že obsah už je možné sťahovať a multiplayerové servery budú mať výpadky v týchto časových intervaloch:

Xbox one: nedostupnosť 2 hodiny od 9:00

PC: nedostupnosť 2 hodiny od 11:00

PS4nedostupnosť 2 hodiny od 13:00

Xbox 360: nedostupnosť 2 hodiny od 15:00

PS3: nedostupnosť 2 hodiny od 17:00

 

Oficiálne video predstavujúce “Night Operations” DLC

 

Zdroj: Vlastný.

Komentuj!