Register

A password will be e-mailed to you.

“Live, die, live again!”

Týmto slovným spojením, ktoré ste mohli započuť v kine na premiére filmu Mad Max: Fury Road, sa môžete riadiť od zajtrajšieho dňa.

1. septembra, to znamená zajtra, vychádza herná adaptácia filmovej série Mad Max s identickým jednoduchým označením “Mad Max“. Na hre pracovala švédska pobočka štúdia Avalanche Studios, ktoré môžete poznať napríklad vďaka hre Just Cause 2.

Poďme však späť k podstate nášho článku.

Ste vyznávač cosplayu, fetišista filmových replík, alebo si len jednoducho zakrývate tvár bizarnými maskami a radi strašíte po nociach dôchodcov?

Ak ste aspoň na jednu z otázok odpovedali “áno”, máme pre vás vynikajúcu informáciu.

ImmortalProps si pre vás pripravili skutočne autentickú repliku masky Immortan Joa. Immortan Joe je hlavný záporák filmu Mad Max: Fury Road, pre tých z vás, ktorí film nevideli.

V ponuke sú presne štyri druhy masiek:

Mad Edition – $85
War Boy Edition – $135
Imperator Edition – $195
Valhalla Edition – $280

Prvé dve edície, “Mad Edition” a “War Boy Edition“, sú len v čiernom základe, tzn. nie sú namaľované, takže si budete môcť masky namaľovať podľa vašej vlastnej kreativity. K “War Boy Edition” sú navyše priložené aj dve čierne vývodné hadice.

Ak ste na základnej škole nemali práve jednotky z výtvarnej výchovy, je tu pre vás “Imperator Edition” a “Valhalla Edition“. Valhalla a Imperator edície sú obe ručne namaľované podľa originálnej predlohy z filmu. Imperator edícia však nemá vývodné hadice.

Valhalla vás očakáva s otvorenou náručou a vy musíte byť All shiny and chrome!”

Masky si môžete zakúpiť na tejto stránke.

 

5

Immortan Joe “Mad Edition” maska

4

Immortan Joe “Valhalla Edition” maska

3

2

1

 

 

Zdroj: Gamesradar, Vlastný.

Komentuj!