Register

A password will be e-mailed to you.

GTA IV v dobe svojej aktuálnosti poskytovalo množstvo druhov grafických modifikácií, ktoré hru vyšperkovali až ku hranici fotorealizmu. Teraz prichádza na rad GTA V, ktoré vďaka pokročilej verzii grafického engine-u nevyžaduje toľko úsilia zo strany tvorcov modifikácií.

Moder Martin Bergman bol už zrejme unavený z klasickej GTA V grafiky v kreslenom štýle, preto pomenil zopár parametrov a vytvoril mod zvaný Toddyhancer. Takto znie vyjadrenie autora na Imgur: “Nebláznite! Je to len zmena v shaderoch, grafické HDR vylepšenie ENB, iné jednoduché zmeny a tonemapping na vyššej úrovni. “V FAQ sekcii na svojej Facebook stránke autor zatiaľ dátum vydania neupresnil.

Pri všetkej skromnosti autora, grafika v jeho modifikácii vyzerá naozaj realisticky. Dúfame, že sa mu mod podarí časom lepšie optimalizovať, keďže FPS rate vo video ukážke určite nedosahuje závratné hodnoty. Martin deklaruje, že momentálne sa FPS pohyuje v rozmedzí 10-40.

Každopádne, tento pokus vyzerá veľmi sviežo a Martinovi držíme palce pri ďalšej práci. Páči sa vám grafika Toddyhancer viac ako pôvodná grafika GTA V?

2927556-dmlo7il+-+imgur

GTA-V-Toddyhancer-Photorealism-Mod-Screenshot-7

qj8uqPA

gta-5-toddyhancer-8_090780043801626824

ZN4C4wH

toddyhancer_gta_5_mod_1

Komentuj!