Register

A password will be e-mailed to you.

MLG (Major League Gaming) usporiadal otvorený Rocket League turnaj s neveľkým prize poolom vo výške $500. Táto suma môže vyznieť trocha vtipne, minimálne oproti cenám turnajov Dota 2 alebo League of Legends. To však neznamená, že úroveň hrania a celkového zážitku sledovať turnaj bude niečím ochudobnená.

Vo veľkom finále turnaja sme videli neporazený tím Cosmic Aftershock, na čele s už dobre známym hráčom Kronovi, ktorý sa postavil proti tímu Kings of Urban. Veľké finále malo dohromady 3 zápasy – prvé 2 zápasy sú neuveriteľne pôsobivé a rozhodne stojí za to si ich pozrieť. Video však zdieľame až od zápasu číslo 3. Tento rozhodujúci zápas je totiž momentálne asi najviac epický a najnapínavejší súboj v Rocket League, aký sa dá vidieť. Skutočne famózne vyvrcholenie turnaja, napínavé do posledných sekúnd.

Tretí zápas veľkého finále nájdete v tejto časti videa (čas 16:20):

Krátke zápasy a ľahko pochopiteľná, intuitívna herná mechanika, dávajú Rocket League reálnu šancu byť konkurencieshopnou hrou vo svete eSports. Veľké finále posledného RL turnaja to iba dokazuje.

Naše staršie zhrnutie o Rocket League nájdete v článku: Rocket League – nový fenomén na obzore?

 

 

Komentuj!