Register

A password will be e-mailed to you.

Aktuálna ponuka práce od Blizzardu, publikovaná priamo na ich webe, vytvára priestor na zaujímavé dohady. Blizzard oficiálne hľadá nového človeka do funkcie art director pre zatiaľ neohlásený projekt. 

V “inzeráte” stojí, že úspešný žiadateľ o prácu by mal mať najmenej desať rokov skúseností s tvorením videohier a päť rokov skúseností ako art director. Ďalšími podmienkami sú perfektné komunikačné a interpersonálne zručnosti, skúsenosti s manažovaním veľkého tímu, práca s 2D a 3D aplikáciami, ako Maya, 3DS Max, Adobe Photoshop alebo Painter. Na tom by nič až tak zaujímavé nebolo, ale…

Bližší pohľad na pracovnú ponuku naznačuje, že sa môžeme pomaly začať tešiť na ďalšiu hru zo sveta Diablo, prípadne novú expanziu. V texte určenom pre potenciálnych záujemcov o pracovnú pozíciu je totiž popri zodpovednostiach a požiadavkách uvedené, že pre nového art directora bude hĺbková znalosť série Diablo žiadúcim plusom. Druhým odkazom na slávnu sériu je jej názov v podnadpise ponuky.

Všetko teda naznačuje tomu, že sa robí nový Diablo projekt. Blizzard to zatiaľ nekomentoval. Ako to vidíte vy? Priali by ste si Diablo MMO, prípadne Diablo IV, alebo vám postačí nová expanzia pre Diablo III?

 

Komentuj!