Register

A password will be e-mailed to you.

POZOR POZOR! Máme tu ďalšiu súťaž spojenú so skvelým eventom, ktorý na nás v najbližších dňoch vychŕli kvantum noviniek z herného sveta. Áno áno, samozrejme máme na mysli tohtoročný Gamescom, kde najväčší herní vývojári predstavia svoje novinky. Už podľa ohláseného programu, ktorý si pre vás pripravil Majo v tomto článku, sa máme skutočne na čo tešiť. No a nakoľko sme všetci hráči, prečo by sme si nezahrali o skvelú myš z dielne MSI Gaming.

MSI INTERCEPTOR DS200 GAMING MOUSE

1

Táto moderná Pro-gaming myš pre PC Vám ponúkne všetko, čo si aktívny hráč môže želať. Precízny laserový senzor, nastaviteľnú hmotnosť,  ergonomický dizajn, rýchle nastavenie rozlíšenia senzora, pozlátený USB konektor, no a v neposlednom rade aj plné RGB podsvietenie.

Zažite to s nami! Diskutujte a komentujte naše články, v ktorých sa dozviete všetko podstatné. Nebojte sa podeliť o svoj názor a vytvorme spoločne unikátny zážitok a búrlivú diskusiu, ktorú si tento event jednoznačne zaslúži!

Ak sa chcete zapojiť do súťaže, stačí sa zapojiť do akejkoľvek diskusie v rámci článku, ktorý bude prezentovať novinky týkajúce sa výstavy Gamescom 2015. Žrebovať budeme v nedeľu, výhercu uverejníme v pondelok.

Veľa šťastia a hlavne, užime si tento event spolu a naplno!

Organizátor súťaže:

Redakcia somhrac.sk

Podmienky súťaže :

Zo súťaže sú vylúčení redaktori vydavateľa – somhrac.sk , ako aj ich rodinní príslušníci. Pre zaradenie do zlosovania je potrebné zapojiť sa do diskusie v rámci eventu Gamescom 2015. Súťažiaci, ktorí splnili podmienky, sú v databáze zoradení vzostupne a každému je pridelené unikátne číslo od 1 po X (kde X je celkový počeť súťažiacich, ktorí postúpili do zlosovania). Výhercovia sú losovaní na základe náhodne vygenerovaných čísiel na serveri random.org.

Ak sa nám nepodarí s výhercom / výhercami skontaktovať do 3 dní od losovania, pristúpime k vylosovaniu náhradníka / náhradníkov. Termín súťaže:

Súťaž potrvá v termíne od 4. augusta do 9.augusta 2015. Výhercovia budú zverejnení 10. augusta 2015.

Výhercom sa stáva Miroslav Nemčík – Gratulujeme!

Komentuj!