Register

A password will be e-mailed to you.

Asi sa sami čudujete nad spojením série Total War so slovom Warhammer, ktoré označuje sci-fi, odohrávajúce sa v budúcnosti, ktoré je plné orkov a mariňákov strieľajúcich sa navzájom.

No môžme vás ubezpečiť, že to nie je chyba v nadpise, a tvorcovia The Creative Assembly, pod ktorých záštitou sa rodia hry z Total War univerza, sa rozhodli vydať trošku odlišným smerom – smerom kladiva a vojny, smerom Warhammeru.

Warhammer univerzum je krvavé, brutálne, no zároveň aj relatívne vtipné. Všetko toto môžete uvidieť v novom videu s podtitulom “Battle of Black Fire Pass”, ktoré je doprevádzané komentátorom a má necelých 11 minút.

O samotnej bitke vo videuvydala Sega toto tlačové vyjadrenie:

“The Battle of Black Fire Pass, bol základným kameňom prezentácií novéj hry zo série Total War: Warhammer, ktorá bola ukázaná na tohto ročnej E3 za zatvorenými dverami pre herné média. My vám v tomto videu ponúkame krátky pohľad na obrovskú rozličnosť jednotiek na bojisku, kúzel, bojových strojov, príšer a sureálných prostredí, ktoré sa objavia vo finálnej podobe hry. Quest “The Battle of Black Fire Pass”, je prístupný výlučne len pre Karl Franza a predstavuje jeden z mnoho nepovinných úloh, ktoré sa vám budú odomykať vaším ďalším postupom hrou. Samozrejme, takýchto Questov bude mnoho a veľa z nich bude jedinečných pre rôznych Legendary Lordov.”

Musíme skonštatovať, že to je celkom príjemné osvieženie zabehnutej Total War série a mnoho fanúšikov taktických stratégií, nedotknutých Total War hrami, sa poteší, no pravdepodobne aj skalní fanúšikovia radi vyskúšajú niečo z nového súdka ich obľúbenej série.

 

Zdroj: PCGamer, Vlastný.

Komentuj!