Register

A password will be e-mailed to you.

Sony v týchto dňoch vypúšta novú funkciu “Vote to play”, ktorá hráčom umožní hlasovať o hrách, ktoré by chceli mať k dispozícii zdarma na PlayStation Plus.

Informácia o novej funkcii sa dnes objavila na NeoGAF fóre, kde ju reportoval používateľ, ktorému sa v sekcii What’s new na chvíľu sprístupnilo video popisujúce “Vote to play”. Na základe screenshotov z videa je vidieť, že bude na výber z troch hier, pričom tá s najvyšším počtom hlasov bude po uzavretí hlasovania pridaná na budúcomesačný zoznam bezplatných titulov na PlayStation Plus.

2913438-vtpĎalšie dve z trojice hier budú počas mesiaca ponúkané so zľavou pre PlayStation Plus užívateľov. Video o “Vote to play” funkcii by už malo byť prístupné v sekcii “What’s new” pre všetkých .

Druhý screenshot odhaľuje, že prvé hry v ponuky “Vote to play” sú Armello, Grow Home a Zombie Vikings. Je predpoklad, že tieto tri tituly budú v hlasovaní počas augusta a následne v septembri dostupné zdarma, prípadne so zľavou . Zaujímavosťou je, že dostupnosť hry Grow Home na PS4 zatiaľ nebola oficiálne potvrdená vydavateľom.

2913442-votePodľa mňa je nová možnosť hlasovania skvelým nápadom od Sony. Snáď bude herný vkus väčšinovej populácie hráčov korešpondovať s tým našim.

 

Komentuj!