Register

A password will be e-mailed to you.

Jade Raymond, bývalá manažérska direktorka pre Ubisoft Montreal/Toronto, prechádza pod záštitu Electronic Arts.

EA odhalilo prechod Jade Raymond, dlhoročnej šéfky vývoja hry Assassin’s Creed. Raymondová bude viesť nové štúdio Motive, nachádzajúce sa v Canade v meste Montreal.

Ostrieľaná veteránka herného priemyslu sa vyjadrila na “oficiálnej stránke” Motive štúdia o jej odchode z Ubisoftu a o tom, že jej tím bude pracovať na niečom úplne novom. Zároveň bude Motive dopomáhať Bioware s ich rozpracovaným Mass Effect: Andromeda.

Motive zastúpi dve role pod Electronic Artsom. Ako bolo spomenuté, dopomáhanie existujúcim projektom a tvorenie nových herných značiek.

EA-získalo-Star-Wars-licenciu-image-874

Zrušený Star Wars 1313, ktorý bude pravdepodobne vzkriesený Visceral Games/Motion štúdiom

Konkrétne by mal Motive podľa vyjadrení Raymondovej pracovať v úzkej konjukcií s Visceral Games na novej Star Wars hre, ktorú má na starosti Amy Henningová.

“Neskutočne sa teším, že naším prvým veľkým projektom, na ktorom budeme pracovať, bude práve projekt kreatívnej direktorky Amy Henningovej. Pracovať s Henningovou, Visceral tímom a zúčastniť sa tvorby niečoho v Star Wars univerze je príležitosť, ktorá sa objaví raz za život.”

Raymondová opustila Ubisoft v roku 2014, pričom sa vyjadrila, že by sa rada pustila do nových projektov, v ktorých bude hľadať nové príležitosti, ako sa realizovať.

 

Zdroj: VG247, Vlastný.

Komentuj!