Register

A password will be e-mailed to you.

Nový Duke Nukem nás opäť privíta, avšak tentoraz už pravdepodobne nebude vytvorený iba v réžií samotného Gearboxu.

Gearbox získal práva na značku Duke Nukem ešte v roku 2010. Krátko na to Gearbox vydal Duke Nukem Forever, ktorý bol zaseknutý vo vývoji po dobu presahujúcu desať rokov, nešťastným vývojovým tímom v 3D Realms.

Od tej doby však všetci stíchli až do nedávna, kedy sa Randy Pitchford trošku rozhovoril k téme “Duke Nukem”.

“Nebojoval som o získanie značky len preto, aby si ľudia po desiatich rokoch zahrali Duke Nukem Forever. Táto hra bola iba určitým zadosťučinením pre hráčov, ktorý čakali a nakoniec sa dočkali.”

randy

“Ak sa pýtate, či teda plánujeme niečo do búducnosti v smere “Duke Nukem”, odpoveď znie “Áno plánujeme”. Vytvorili sme určité návrhy, no sme momentálne veľmi vyťažení, takže by bolo pre nás lepšie, ak by sa správne štúdio ujalo vývoja hry a my by sme povedzme len dohliadali na to, či postupujú správnym smerom.”

“Nie je jednoduché nájsť tím, ktorý by to dokázal, no rozhodne nepochybujeme o tom, že keď sa to stane, celý herný priemysel sa otočí okolo svojej osi. Získať pozornosť v tomto priemysle je jedna z najťažších vecí.”

My musíme už len dúfať, že Pitchford nás neťahá za nos, ako to bolo s ich nepodarenými Alienmi a tento raz vydajú Duka, za ktorého sa nebude nik hanbiť.

 

Zdroj: VG247, Vlastný.

Komentuj!