Register

A password will be e-mailed to you.

Blizzard sprístupnil nového hrdinu pre Heroes of the Storm! A nie je ním nik iný ako Leoric a.k.a. Skeleton King, dobre známy z Diablo série.

Leoric disponuje skillom Skeletal Swing, ktorý výrazne spomaľuje nepriateľov. Na tých môže útočiť aj pomocou Drain Hope, čím sám sebe pridáva živoť, prípadne použiť Wraith Walk na oddelenie sa od svojho tela pre dočasné zrýchlenie pohybu. Špecifickou črtou Leorica je Undying. Preto sa Leoric po smrti mení na ducha, a ak sa duchov HP level dostane na maximum, Leoric opäť ožije. Háčik je v tom, že ako duch nespôsobuje žiadny damage. Medzi Leoricove ultimátne schopnosti patrí Entomb, ktorý pred ním vytvára na 4 sekundy zátarasu a tým znemožňuje nepriateľom rýchly únik. Nesmieme zabudnúť ani na March of the Black King. Pri použítí tejto shopnosti Leoric postupuje dopredu, zaháňajúc sa palcátom, pričom rozmetáva všetko, čo mu stojí v ceste.

Skeleton King bol zverejnený ako súčasť HOTS Diablo eventu, nazvaného Eternal Conflict. Je jedným zo štyroch nových hrdinov, ktorí majú byť počas Eternal Conflict predstavení. Jediným chýbajúcim je zatiaľ Monk, na ktorom vraj vývojári ešte pracujú. Blizzard je zdržanlivý v informácií o tom ako dlho Eternal Conflict udalosť potrvá (žeby večne?:)), ale jeden z vývojárov ju popísal ako niekoľkotýždňovú udalosť.

Blizzard nedávno ohlasoval vylepšenie svojho matchmaking procesu, ktorý by mal prispieť k zníženiu počtu hier, do ktorých sú zaradení skúsení hráči spolu s nováčikmi. Viac informácií o novinkách zo sveta Heroes of the Storm budeme prinášať pravidelne. Zostaňte naladení.

Komentuj!