Register

A password will be e-mailed to you.

Electronic Arts sa rozhodlo pre štedrý krok voči vám hráčom. Na ich oficiálnom hernom distribučnom kanáli Origin, ponúkajú Dragon Age: Inquisition zdarma.

Vyskúšať si môžete celých 6 hodín zo singleplayer kampane a ak by sa vám zdal tento čas krátky, pre vyskúšanie hlavných prvkov tejto úspešnej RPG, dostanete časovo neobmedzený prístup do multiplayer časti hry.

Singplayer ponúka samozrejme viac, ako 6 hodín, no EA chce takýmto krokom priblížiť hru väčšiemu spektru hráčov, možno aj takým, ktorí sa o RPG hry až tak nezaujímajú a bolo by im “ľúto vyhodiť” peniaze za žáner, ktorý im je cudzí.

DAI_SS_04

Samotný multiplayer nie je až tak skvelý, ako sa ho možno snaží EA prezentovať.

Ak poznáte horde mode z Mass Effect 3, tak multiplayer Inquisitionu je na tom podobne. Je tu však jeden rozdiel a to je pocit z boja. Mass Effect 3 bol v tomto smere dotiahnutý k dokonalosti a každý výstrel a použitie vašich bionických schopností,  prichádzal okrem oddelenia hlavy nepriateľa s určitým pocitom zadosťučinenia.

To je presne taký pocit, ako keď ste sa konečne predsvedčili stlačiť ten červený gombík a on vás odmenil lahodným pocitom strunky, ktorá gombík spolu s vaším prstom vrátila jemne späť do východzej pozície. DAI v smere pocitu z boja trošku pokulháva, no ak je multiplayer zadarmo, prečo ho aspoň nevyskúšať, no nie?

Dragon Age: Inquisition ponúka zhruba 40-50 hodín kampaňe, takže šup, sťahujte z Originu a možno tak objavíte vašu novú obľúbenú hru.

 

Zdroj: PCGamer, Vlastný.

Komentuj!

O autorovi

Majo je gamer od dôb Half-Life 1. Spomína na časy, kedy sedel s kamarátom pri 56 kbit/s DIAL-UP modeme a sledoval, ako sa obrázok riadkovo streamuje na zobrazovacie zariadenie a.k.a CRT-Monitor. V dnešnej dobe sa hraniu venuje len okrajovo. Po rokoch drtenia možného a nemožného, ho už len máloktorá hra osloví a pojme jeho pozornosť. Novinky zo sveta hier a technológií však naďalej žerie dňom čo dňom a verí, že sa jeho old-school-gaming-times reinkarnujú v novodobej podobizni niektorej z prichádzajúcich hier.

Súvisiace príspevky