Register

A password will be e-mailed to you.

Staré dobré Imperial City – domov bahenných krabov, roztrieskaných chatrčí a stoviek občanov Cyrodillu. Tento popis by sa hodil skôr ku hre Oblivion. V novom DLC pre The Elder Scrolls Online: Imperial City totiž bude panovať v hlavnom meste Cyrodillu iná, o niečo hrozivejšia atmosféra.

V súčasnej dobe neprístupné hlavné mesto bude odomknuté v DLC nazvanom jednoducho – Imperial City. Mesto má byť ovládnuté známym padouchom menom Molag Bal, pričom hráči pri dobývaní mesta budú bojovať s temnými daedrickými silami, a taktiež s hráčmi z nepriateľských aliancií.

Imperial City DLC pridáva šesť nových PvE a PvP zón, spolu s novými dungeonmiImperial Sewers, White-Gold Tower a Imperial Prison. Vašou odmenou za úspech v týchto oblastíach bude nová mena, zbrane a brnenia.

Imperial City DLC bude úplne zdarma pre The Elder Scrolls Online predplatiteľov. Inak stojí 2500 crowns (TESO in-game mena) pre všetkých ostatných. Dátum vydania je stanovený na 31. augusta pre PC a Mac, a na 15. septembra pre PS4 a Xbox One.

 

Zdroj: elderscrollsonline.com

 

Komentuj!