Register

A password will be e-mailed to you.

Mirror’s Edge Catalyst, ktorého vydavateľom je Electronic Arts, dostane špeciálnu zberateľskú edíciu.

Hlavným lákadlom zberateľskej edície, je 14 palcová soška. V európskom merítku bude mať soška 35.56 centimetra. Na umeleckej soške môžeme vidieť dve postavičky. Obe sú jedna a tá istá osoba, avšak s určitým vekovým rozdielom. Tá na ľavej strane, je už rokmi ostrieľaná, profesionálna párkuristka Faith. Na pravej strane sedí jej mladšia verzia, o ktorej sa v samotnom pokračovaní dozvieme viac.

Samotné štúdio DICE, ktoré pracuje na pokračovaní, nenazýva nové pokračovanie ako “Prequel”. Prequel v preklade znamená, “To, čo sa odohralo pred udalosťami pôvodnej hry”. Sara Jansson pracujúca na seniorskej pozícií producenta nového Mirror’s Edge, odmieta práve pomenovanie “Prequel”. Sara sa skôr snaží vysvetliť, že pôjde o určité zobrazenie vývoja osobnosti Faith.

Spomínanú zberateľskú edíciu dostanete v kovovej krabičke, spolu s exkluzívnym litografom, sériou desiatich ilustratívnych fotiek z vývoja a dvomi dočasnými tetovaniami. Jedno z nich je logo samotného Mirror’s edge a druhé replikuje tetovanie, ktoré má Faith na svojej pravej ruke.

Ak túžite po tejto skvostnej zberateľskej edícií, radšej sa teraz podržte niečoho pevného.

199.99$, to je cena, ktorú si od vás vypýtajú v obchode.

Ak sa pýtate na to, koľko ma to výjde na Eurá, tak pre vás máme odpoveď.

Podľa aktuálneho kurzu na nbs.sk, to vychádza na presných 180.92€.

featuredImage.img

Určite si táto edícia nájde priaznivcov aj na Slovensku, otázne je, koľko kusov k nám vôbec dorazí.

Mirrors’s Edge Catalyst vychádza 23. Februára 2016.

 

Zdroj: Polygon, Vlastný.

Komentuj!