Register

A password will be e-mailed to you.

Týžden prešiel ako voda, a tak sa môžeme spoločne pozrieť na vyhodnotenie úspešne ukončenej súťaže od MSI GAMING. V prvom rade by sme chceli v mene celej redakcie poďakovať hlavnému sponzorovi súťaže, spoločnosti MSI. Taktiež by sme sa chceli poďakovať ja Vám, čitateľom. Záujem o súťaž bol skutočne obrovský, čo nás jednoznačne teší. Aj vďaka takému záujmu budeme schopní do budúcna organizovať podobné súťaže o hodnotné a vecné ceny.

Dosť bolo ďakovačiek, poďme sa pozrieť a výsledky samotnej súťaže.

1. cenu, MSI INTERCEPTOR DS200 GAMING MOUSE,  získava

Jan Kučera

1

Táto moderná Pro-gaming myš pre PC Vám ponúkne všetko, čo si aktívny hráč môže želať. Precízny laserový senzor, nastaviteľnú hmotnosť,  ergonomický dizajn, rýchle nastavenie rozlíšenia senzora, pozlátený USB konektor, no a v neposlednom rade aj plné RGB podsvietenie.

2. cenu, MSI INTERCEPTOR DS100 GAMING MOUSE, získava:

Pavol Halko

2

Menšia, no o nič horšia gamingová myš pre “casual” hráčov, ponúkne okrem laserového senzora o rozlíšení 3500 dpi aj osem tlačidiel, podsvietenie, a samozrejme, pozlátený USB konektor.

3. a 4. cenu, reklamé predmety od MSI získavajú:

Miroslav Krasnan a Jakub Majko

Hráči sa radi bavia, a to aj mimo herného sveta. Brandované MSI podložky pod myš, kľúčenka maskota MSI GAMING a taktiež pevná pracka na kľúče. Po jednom zo všetkého, to je Vaša tretia a štvrtá cena.
3
5
4
Všetkým zúčasneným ďakujeme a výhercom srdeňce gratulujeme! Budeme Vás kontaktovať prostredníctvom správy na Vašom Facebooku.
Ak ste nevyhrali, nezúfajte, už teraz pre Vás pripravujeme ďalšiu súťaž o hodnotné ceny. Ďakujeme za každý like, share, prečítaný článok či hodnotný komentár.
S pozdravom
redakcia somhrac.sk – obsah od hráčov, pre hráčov.

Komentuj!