Register

A password will be e-mailed to you.

Keďže v poslednej dobe toho Unchartedu nie je dosť, prinášame vám ďalšiu novinku.

Tento raz sa jedná o video, ktoré ste mohli vidieť už predtým na E3 Sony konferencií.

Video, ktoré nám bolo predstavené, však bolo urezané v polke, tesne predtým, ako mal Nathan naraziť do bambusového lešenia postaveného pri moste, na ktorom im unikali orientálni padouši.

Nathan však náraz do lešenia prežil a môžete tak ďalej sledovať frenetickú akciu, plnú ďalšieho strieľania, nebojácnych “mission impossible” skokov do bezvedomia a v neposlednom rade úžasného grafického prevedenia, ktoré pravdepodobne patrí medzi momentálny top, čo sa týka Playstation 4 hier.

Zápletka, ktorú môžete vo videu sledovať, je o bratovi Nathana a love pokladu. Brata naháňajú zlodeji pokladov, pretože Nathanov brat pravdepodobne tuší, kde by sa môhol poklad nachádzať. Nathan a jeho mentor Sully sa chcú však k bratovi dostať ako prví, aby zistili polohu pokladu a ukradli ho ešte pred samotnými zlodejmi. To, čo sa z prvoplánovej krásnej vychádzky mestom javilo ako bežný deň, sa strhlo do nespútaných naháňačiek v autách a ostreľovaní sa samopalmi.

Same Drake, brat Nathana, je nadabovaný Troyom Bakerom. Troya môžete poznať z hier The Last of Us alebo z hry Bioshock: Infinite, kde nahovoril hlavnú postavu menom Booker DeWitt.

Vám už neostáva nič iné, iba si vziať chladný nápoj, dáky ten čips a vychutnať si parádnych 14 minút z prichádzajúceho Uncharted 4: A Thief’s End, ktorý vychádza na budúci rok.

 

Zdroj: Eurogamer, Vlastný.

 

Komentuj!