Register

A password will be e-mailed to you.

Pre všetkých netrpezlivo čakajúcich na pokračovanie hernej legendy menom Mafia máme nádejné správy.

Vďaka užívateľom serveru NeoGAF sa podarilo doslova “vyšpióniť”, že spoločnosť Take-Two Interactive stojaca za hrami Mafia I a Mafia II, nedávno registrovala mená domén pre hru Mafia III. To je jasným signálom, že hra môže byť ohlásena skôr ako sme sa mohli domnievať. Pochopiteľne to ale môže znamenať aj prevenciu vlastníka práv značky pred doménovými špekulantmi, čo nie je nič neobvyklé.

8f9e03dd

Prvé zvesti o vývoji Mafia III boli naznačené už v marci 2012. Člen tímu českej odnože 2K, podieľajúci sa aj na vývoji Mafia II, oznámil, že ich štúdio je maximálne vyťažené prípravami na tvorbu tretieho pokračovania hry Mafia. V januári 2015 sa zasa “prekecol” Rick Pasqualone. Hlasový dablér, ktorý stvárnil hlavnú postavu Vita Scalletu v druhom pokračovaní Mafia počas rozhovoru s fanúšikmi prehlásil: “Zaujímavé novinky o novom dieli Mafia sa možno dozviete už za krátky čas.”

Neskôr v priebehu tohto roku vyšla správa potvrdzujúca vývoj Mafia III pre konzoly PS4 a Xbox One. Hra mala byť vypustená ako jeden z prvých titulov pre obe spomenuté konzoly, avšak neznáme problémy pri vývoji tieto plány zmarili a dátum vydania sa oddialil na neurčito.

2196518-mafia_ii__7

Konktrétnych informácií o novej Mafia III zatiaľ mnoho nie je. Dej sa má odohrávať na juhu USA v meste New Orleans, pričom bude možné hrať za 3 postavy – Tony, Franklin a Mickey. Pocitu jemného inšpirovania sa hrou GTA V vzhľadom na počet a mená hrateľných postáv sa nedá brániť. To ale vývojárom nezazlievame a veríme, že zvyšok hry bude jedinečný, podobne ako dve predošlé Mafie.

Všetky novinky o Mafia III budeme pre Vás samozrejme priebežne sledovať a podávať pravidelné hlásenia.

Zdroje: vg247, NeoGAF, Gamespot

Komentuj!