Register

A password will be e-mailed to you.

Do 80. rokov v Matičke Rusi sa pozrieme v pripravovanej hre Mother Russia Bleeds od francúzskeho štúdia Le Cartel. Tí sa nás rozhodli navnadiť minútovým gameplay trailerom, podľa ktorého pôjde o skutočnú lahôdku.

Hlavným ‘hrdinom’ je bývalý zločinec Sergej s ťažkou závislosťou na drogách. Jeho idylický život feťáka v Sovietskom Zväze jedného dňa naruší ruská mafia, ktorá ho unesie. Sergej sa ocitne v tajnom laboratóriu, kde sú na podobných živloch vykonávané drastické pokusy za účelom vytvorenia dokonalej drogy. Spolu s troma ďalšími (rovnako závislými) kumpánmi sa mu podarí ujsť a vydáva sa na cestu krvavej pomsty. Prerušovanej jeho psychadelickými epizódami spôsobenými dlhoročným užívaním drog.

 

1836840_833708759979992_1413267489_o

Samotná hra pripomína klasické staré mlátičky ako Streets of Rage alebo Double Dragon, vo svojej brutalite je zasa inšpirovaná relatívne novým Hotline Miami (čím sa tvorcovia ani netaja). Súčasťou hry bude aj online co-op mód, v ktorom sa každý z hráčov zhostí úlohy jedného zo štyroch narkomanov. Tvorcovia dopredu upozorňujú na vysokú obtiažnosť hry, v ktorej sa musíte spoliehať na pomerne vzdialené checkpointy a iba jeden život. Ten si našťastie môžete priebežne dopĺňať injekciami s krokodílom, ktoré získavate z mŕtvych protivníkov.

 

Screenshot_Psychedelic1

Presný dátum vydania zatial nepoznáme, očakáva sa ale začiatok roku 2016. Potvrdenými platformami sú PC a PS4.

 

Komentuj!