Register

A password will be e-mailed to you.

Pri príležitosti osláv 10. výročia kritikmi ocenenej pretekárskej série a komunity, ktorá je jej súčasťou posledné desaťročie, Turn 10 Studios s radosťou oznamuje limitovanú edíciu konzoly Xbox One Forza Motorsport 6.

Limitovaná edícia konzoly Xbox One Forza Motorsport 6 je prvou konzolou od Xboxu s pretekárskou témou; dizajn inšpirovaný pretekmi je doplnený úpravou ikonických športových vozidiel a na mieru šitými zvukovými efektami. Balenie konzoly v cene 449 eur obsahuje 1 TB pevný disk, bezdrôtový ovládač s pogumovanými gripmi s diamantovým vzorom a digitálnu kópiu Forza Motorsport 6, najkrajšej a najkomplexnejšej pretekárskej hry tejto generácie.   XboxOne-Raptor-Console-noKinect-ANL-BackBoxshot-RGB-PNG

Balenie v kombinácii so 450 vozidlami, traťami z 26 najznámejších lokalít sveta, jazdami v daždi a počas noci a epickými pretekmi pre 24 hráčov vo Forza Motorsport 6, predstavuje realistický zážitok z jazdy za volantom ultra výkonných vozidiel vo vzrušujúcom svete motoršportu.

XboxOne-SEController-ForzaMotorsport6-ANR-RGB-PNGXboxOne-SEController-ForzaMotorsport6-Back-RGB-PNG

Limitovaná edícia konzoly Xbox One Forza Motorsport 6 sa dá objednať u vybraných predajcov. Do predaja sa dostane 18. septembra, v deň vydania hry Forza Motorsport 6.

XboxOne-Raptor-Console-noKinect-ANL-Boxshot-RGB-PNG

Zdroj: Tlačová správa

Komentuj!