Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosť Square Enix predviedla impozantný lineup hier na tohtoročnom E3, vrátane Deus Ex: Mankind Divided, pokračovania úspešného Deus Ex: Human Revolution z roku 2011.

Už nejaký čas pred E3 sme mali možnosť zhliadnuť zopár krátkych trailerov z Mankind Divided, ale pokiaľ ste stále nedočkaví a nevadí Vám menši „spoiler“, Square Enix pred pár dňami ukázal aj tento 25 minutový trailer.

Ak sa chcete vyhnúť spoileru, odporúčam preskočiť pasáž videa od 18:25 do 22:20.

Deus Ex: Manking Divided sa odohráva v roku 2029, v klasickom Deus Ex cyberpunk svete, dva roky po udalostiach z Human Revolution. Video nás prevádza začiatkom hry, pričom vykresluje napätie medzi technicky augmentovanými a normálnymi ľuďmi. Začiatok deja sa odohráva v Prahe, čomu napovedá aj perfektne nadabovaný český komentár policajta na Pražskom „nádraží“.

Neskôr vo videu je predvádzaná hlavne stealth hrateľnosť, ale aj akčnejšie riešenie situácií, inovované gadgety Adama Jansena či nový hacking systém. To všetko s komentárom výkonného riaditeľa audio sekcie menom Steve Szczepkowski.

“Počas 15 rokov existencie Deus Ex značky bola stále témou debát v hernom priemysle aj mimo neho,” hovorí David Anfossi, vedúci vývojár štúdia Eidos-Montréal. “Či už diskusie o jedinečnej hrateľnosti alebo riešenie postoja k biotechnologickým vylepšeniam a ľudským augmentáciam. To, čo začalo v Deus Ex: Human Revolution, pozdvihneme na úplne novú úroveň v Deus Ex: Mankind Divided, ktorý bude klásť dôraz na hráčove herné rozhodnutia robené na základe aktuálnych tém zo skutočného sveta.”

Hra je tvorená na novom Dawn Engine od štúdia Eidos Montreal a výjde na začiatku roka 2016 pre PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Zdroj: Gamespot.com

Komentuj!