Register

A password will be e-mailed to you.

Aj keď presný dátum vydania posledného dielu trilógie StarCraft II s názvom Legacy of the Void ešte nepoznáme, Blizzard sa rozhodol navnadiť hráčov (a potenciálnych zákazníkov) malou ochutnávkou.

Na konferencií PC Gaming Show vrámci E3 to oznámili Chris Sigaty a Dustin Browder z Blizzardu. Spomínaným prekvapením má byť minikampaň Whispers of Oblivion, ktorú Blizzard ponúkne zadarmo na stiahnutie všetkým hráčom – teda aj tým, ktorí si nezakúpili žiadny diel trilógie.

StarCraft-II-Legacy-Of-The-VoidDejom kampaň priamo nadväzuje na koniec Heart of the Swarm a má slúžiť ako prológ k Legacy of the Void. Pozostávať bude z troch misií, v ktorých si konečne zahráme za tajomných Protossov. Hlavným hrdinom bude Zeratul, ktorý sa snaží rozlúštiť proroctvo pradávnej rasy Xel’Naga – stvoriteľov Protossov a Zergov. V samotnom Legacy of the Void sa následne dočkáme rozuzlenia všetkých dejových línií, na ktoré čakáme už takmer 20 rokov od vydania prvého StarCraftu – od vzťahu Jima Raynora a Sarah Kerrigan cez osud materskej planéty Protossov Aiur až po finálnu konfrontáciu s hlavnou zápornou postavou celej série – Xel’Nagom Amonom.

Pre tých, ktorí si predobjednali Legacy of the Void bude kampaň dostupná na stiahnutie od júla, pre ostatných o niečo neskôr. Bližšie informácie zatiaľ neboli zverejnené, čakanie si ale môžme skrátiť aspoň oficiálnym trailerom:

 

Komentuj!