Register

A password will be e-mailed to you.

„Scrotus diktátor, tyran, monštrum“, vyslovuje Max jedným dychom hneď na začiatku nového „príbehového“ videa, ktoré odhaľuje Scabrous Scrotusa.

Scabrous je po Rictus Erectovi a Corpus Colossusovi tretím synom samotného Joe Immortana a treba poznamenať, že psychická rovnováha nebude práve Scrotusova silná stránka.

 Vo Videu, ktoré sa dnes začalo objavovať na internete môžeme vidieť Maxovo nešťastie, priam trápenie spojené s mohutnými výbuchmi na rozsiahlých pustatinách, spôsobené Scrotus-ovými „Zlosynmi“ v anglickej mutácií pomenovanými, ako „Warboys“.

2

Samotné video označené ako „Story“ práve tej „Story“ moc neodhaľuje, no za to Max odhaľuje svoju šialenú stránku, zabíjaním všetkého v okruhu piatich metrov od jeho vytúneného Interceptora. „Vládne pomocou strachu a teroru. „Sila a odplata je jeho zmyslom“ vyslovuje Max v polke nového videa, pričom dodáva „Moja cesta vedie skrz neho“.

1

Vyzerá to tak, že Mad Max bude šialená akcia plná, násilia, akcie a nekonečného cestovania cez Australské post-apokalyptické pustatiny v ktorých vaším najlepším priateľom bude nafta, náboje a násilie.

Mad max vychádza na PC, PS4 a Xbox One 4. Septembra.

Pred-objednať si ho môžete od 32,99 € v slovenských e-shopoch.

 

Zdroj: PCGamer, Vlastný.

Komentuj!