Register

A password will be e-mailed to you.

Počas brífingu Xbox E3 predstavil Microsoft najlepšie hry v histórii Xboxu, vrátane exkluzívnych titulov, kasových trhákov a nezávislých titulov. Microsoft sa takisto podelil o to, ako zlepšuje poprednú hernú komunitu Xbox Live a ponúkol fanúšikom náhľad na to, ako pokročilé technológie môžu posúvať hranie na novú úroveň s novým ovládačom Xbox Elite Controller a Microsoft HoloLens.

Medzi zásadné ohlásenia patrí:

Exkluzívne hry a spätná kompatibilita sú motorom najväčšej hernej ponuky v histórii Xboxu.

Exkluzívne hry: tento rok uvádzame najlepšie hry v histórii Xboxu, na čele s Halo 5, Rise of the Tomb Raider, Forza Motorsport 6 a Gears of War Ultimate Edition.

Spätná kompatibilita: Xbox One bude jedinou hernou konzolou ponúkajúc spätnú kompatibilitu natívne, zadarmo a so všetkými výhodami novej generácie, vrátane vytvárania obrázkov, vysielania a ukladania záznamu.

Xbox Live, popredná herná komunita, sa zlepšuje.

Multiplayer naprieč zariadeniami: hrajte s priateľmi a komunitou hráčov z celého sveta hry ako Fable Legends a Gigantic s podporou multiplayeru naprieč zariadeniami. Keď sa presuniete z jedného zariadenia na druhé, automaticky synchronizujú váš progres.

 

Pokročilé technológie posúvajú hranie na novú úroveň na Xbox One a ďalších platformách.

Ovládač Xbox Elite Wireless Controller: na novom ovládači Xbox Elite Wireless Controller, navrhnutom pre špičkové výkony a prispôsobovanie ovládacích prvkov, sme spolupracovali s profesionálnymi e-športovcami.

Virtuálna realita: počas E3  oznámili nové partnerstvo s Valve VR a minulý týždeň sa Xbox podelili o to, že Xbox One bude ponúkať oveľa hlbšie zážitky s Xbox One ovládačom a streamovaním Xbox One hier do okuliarov virtuálnej reality Oculus Rift.

Microsoft Hololens predstavuje novú formu hrania v kombinovanej realite, vrátane hrania plnej verzie hry Minecraft v holografickom 3D.

Viac informácií a podrobností o novinkách nájdete na Xbox Wire. Všetky videá a upútavky môžete sledovať v playliste na YouTube.

Zdroj: Tlačová správa

Komentuj!