Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosť Electronic Arts ohlásila ultimátny návrat notoricky známej značky Need for Speed v podobe novej závodnej hry s otvoreným svetom. Podľa ich vyjadrenia sa bude nový EA počin snažiť autenticky simulovať autičkársku urban kultúru. Hra ponesie názov Need for Speed, pričom je jasné, že sa  bude snažiť nadviazať na predošlé úspechy značky NFS.  Vývoj je zastrešený štúdiom Ghost Games, ktoré si v minulosti zobralo na starosť napríklad Need for Speed: Rivals.

„Need for Speed je jedným z najikonickejších titulov  v hernom priemysle a my navrátime späť jeho veľkosť,“ nechal sa počuť Marcus Nilsson,  výkonný producent Ghost Games.

EA tiež oznámili, že na vývoji spolupracujú s magazínom Speedhunters, aby priniesli čo najviac autentické situácie na virtuálnych cestách. Speedhunters, ako celosvetová komunita fotografov, publicistov a jazdcov, zdieľa najzaujímavejšie príbehy a situácie zo sveta motoristickej kultúry.

Ohlásenie nového NFS nie je až také nečakané. V máji 2014 sa totiž Nilsson vyjadril, že spoločnosť EA sa rozhodla odložiť  vydanie novej NFS, aby mohla pracovať na vysoko inovatívnej Need for Speed v roku 2015.

Nové NFS uzrie svetlo sveta na jeseň 2015 a hra bude dostupná na platformách PC, PS4 a Xbox One. Nám teda nezostáva nič iné, ako sa tešiť na jej majestátny comeback plný tunningu, online radovánok  a dych berúcich závodov.

 

Komentuj!