Register

A password will be e-mailed to you.

Fear The Wolves, ktorý nápadne pripomína Černobylského S.T.A.L.K.E.Ra a ktorý má ambíciu zviesť sa na Battle Royale vlne, sa trochu omešká. Čo za tým stojí?

Vostok Games, ktorý sú známi hlavne vďaka projektu Survivarium, sa rozhodli odložiť svoju novinku Fear the Wolves, pričom rozhodnutiu predchádzala približne týždeň vopred vydaná open beta. Samotní tvorcovia sa odvolávajú na  spätnú väzbu hráčov a zrejme tak potrvá ešte pár týždňov, kým sa plná verzia dostane do obehu.

Na internete sa každopádne objavilo množstvo gameplay videí či recenzií na samotnú betu a zdá sa, že štúdio má pred sebou naozaj ešte poriadny kus práce. Menovite hra zaostáva v grafickej stránke a odvšadiaľ na vás číhajú rôzne bugy a glitche. Tieto problémy pritom nie sú marginálne, ale skutočne kazia dojem a zážitok z hrania. Niekomu by sa nemuselo páčiť ani preblikávanie textúr, či nevyladený netcode, nehovoriac o dizajnérskych zlyhaniach v interiéroch či vyložene zlých animáciách.

Hoci nechceme byť zlými prorokmi, ani Survivarium neodchádzalo ovenčené cenami a Fear the Wolves zatiaľ, bohužiaľ, taktiež pôsobí ako rychlokvaška, tentokrát na tému Battle Royale. To nakoniec potvdzuje aj samotná beta. Aj keď stále možno priznať k dobru niektoré prvky, ktoré sa do hry zaviedli, menovite prítomnosť NPC a zaujímavé zasadenie do Černobylu. Ako však potvdzuje prax, tvorcovia z východnej Európy a Ruska konštatne doplácajú na zlý technický stav hry, ktorý ide do popredia na úkor veľmi dobrej atmosféry. Vo výsledku sa však nefungujúci software dá len ťažko ospravedlniť.

Komentuj!