Register

A password will be e-mailed to you.

Hernú sériu Just Cause zrejme netreba predstavovať žiadnemu fanúšikovi sandboxových hier. K tejto značke patrí už odjakživa otvorený svet plný obrovských možností. Avalanche Studios však chcú doviesť túto rovnicu v Just Cause 4 prakticky až k dokonalosti.

Francesco Antonili, režisér Just Cause 4 rozhodne neskrýva svoju spokojnosť so smerovaním Just Cause 4. Práve naopak, hovorí, že vývojári sa snažia pracovať na hranici svojich možností a hlavým cieľom Avalanche Studios je dodať najlepšiu sandboxovú záležitosť všetkých čias. A to nie sú práve malé ambície. Veľký dôraz má byť kladený aj na fyziku, ktorá má ísť na hranice možností nových konzol ako aj PC. Okrem toho autori výrazne zapracovali aj na umelej inteligencii a okrem náročnejších bojov sa hráči môžu tešiť i na radosť z objavovania a prieskumu rôznorodých lokalít.

Sami sme zvedaví ako to nakoniec dopadne, a či sa tvorcom podarí naplniť očakávania fanúšikov. To sa však dozvieme až 4. decembra 2018, kedy Just Cause 4 oficiálne vychádza na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Komentuj!