Register

A password will be e-mailed to you.

Už dlhšiu dobu vieme, že americké štúdio Insomniac Games, autori konzolových hitov ako napríklad Spyro The Dragon alebo Ratchet and Clank, pracuje na novej hre so Spider-Manom. Postupne sa dozvedáme detaily o hrateľnosti, svete a tentokrát aj o antagonistoch, na ktorých sa v hre môžeme tešiť. 

Viaceré predošlé gameplay videá nám naznačili, že pôjde o poriadne akčnú záležitosť, ktorá bude svojím súbojovým systémom trochu pripomínať batmanovskú sériu Arkham, o ktorú sa postaralo prevažne štúdio Rocksteady Studios. Samozrejme, Spider-Man nie je nútený držať sa pri zemi a preto sa boje javia o niečo dynamickejšie, zábavnejšie a otvorenejšie, no všetko zatiaľ môžeme hodnotiť iba z prezentovaných gameplay videí. Niektoré zahraničné portály, ktoré mali možnosť si Spider-Mana vyskúšať, tiež chvália prepracovanosť mesta, množstvo bonusových aktivít ako aj skvelý pocit z pavučinového preháňania sa po virtuálnom New Yorku.

Zoznam potvrdených antagonistov je pomerne rozsiahly, avšak z tých najznámejších môžeme spomenúť napríklad bossa celého podsvetia Kingpina, Normana Osborna, Shockera, či Vultura, ktorý sa objavil aj v najnovšom filmovom spracovaní s názvom Spiderman: Homecoming. Mnohí fanúšikovia sa však pýtali, či sa dočkáme aj Venoma, symbiotického mimozemšťana, ktorý pre svoje prežitie potrebuje ľudského hostiteľa. Podľa samotných vývojárov sa však Venom nebude vyskytovať v tejto očakávanej exkluzivite. To niektorých fanúšikov príliš nepotešilo a vďaka tomu začali vznikať rôzne konšpiračné teórie. Už 4. októbra 2018 totiž zavíta do kín oficiálny film, ktorý bude venovaný Venomovi a niektorí nadšenci sa domnievajú, že v tento dátum vyjde DLC, ktoré pridá do hry buď túto postavu alebo príbehové questy s ňou. Momentálne sa však jedná iba o nepravdepodobné dohady.

I napriek tomu sa na Spider-Mana rozhodne tešíme, pričom titul nám bude môcť svoje kvality predviesť už 7. septembra 2018 a to exkluzívne na konzoli PlayStation 4.

 

 

Komentuj!