Register

A password will be e-mailed to you.

Príbehové ťahové taktické RPG The Banner Saga od štúdia Stoic sa už onedlho dočká svojho príbehového vyvrcholenia. Predchádzajúce dva diely sme svojho času recenzovali, ale až tretí diel by mal zavŕšiť celú trilógiu.

Banner Saga 3 by mala byť mierená na veteránov, ktorí dobre poznajú predošlé diely. Dokonca môžete začať tak, že si načítate svoju poslednú uloženú pozíciu z Banner Saga 2 a ocitnete sa uprostred 16. kapitoly, teda presne tam, kde skončila dvojka. To konkrétne znamená, že hra nemá žiadny klasický začiatok a nikto vám nebude príliš vysvetľovať tamojší svet. Je pochopiteľné, že aj tretia časť si zachováva rovnaký vizuálny štýl a po stránke hrateľnosti ide znovu o ťahovú strategickú hru odohrávajúcu sa v severskom prostredí.

Tvorcovia postupne zverejňovali trailery, v ktorých boli predstavené nové rasy a postavy, pričom v najnovšom sú informácie týkajúce sa veľkého Serpenta, ktorý takmer nezadržateľne pohlcuje tamojší svet. Či sa mu to podarí, to sa dozvieme už onedlho. Banner Saga 3 vychádza 24. júla 2018 na platformy PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Banner Saga 3: Bolverk, Leader of the Ravens

Banner Saga 3: Horseborn, the Race of Legend

Banner Saga 3: The Serpent

Komentuj!